Begin 2015 met MyMuesli Kickstart

Screenshot 2014-12-13 at 09.59.25Nieuwjaar 2015: er zijn weer mensen gestopt met roken, mensen die zich voornemen te sporten, mindere televisie te kijken, meer tijd met de kinderen door te brengen, gezonder te eten, meer aandacht te besteden aan dierbaren, af te vallen etc etc. Het traditionele ‘goede-voornemens‘ lijstje is door veel mensen gemaakt, gemaakt met de beste bedoelingen en vaak na een aantal weken vergeten door de waan van de dag.

Door diverse bedrijven wordt er ingesprongen op de behoefte aan mensen om beter, waardevoller, gezonder te leven. Sportscholen hebben aanbiedingen, hulpmiddelen om te stoppen met roken komen voorbij in commercials en er komen speciale producten op de markt.

Eén van die ‘goede-voornemens-hulpmiddelen’ is een nieuwe mix van MyMuesli. We kregen een koker toegestuurd ter recensie. In de begeleidende brief stond: “Deze power mix bestaat uit een basis van de beste volkorenvlokken, haver-crunchies en lekkere boosters zoals bosbessen, aardbeien, stukjes vijg, hennep- en vlozaad, die stuk voor stuk bijdragen aan een nóg actievere en gezondere start van het nieuwe jaar.” 

Screenshot 2014-12-13 at 09.58.21Vlozaad….  daar had ik nog niet eerder van gehoord en als lid van de luizencommissie op school heb ik direct allerlei associaties…. Gelukkig staat er in de brief ook uitleg: “Het natuurlijk opzweleffect van het vlozaad reguleert daarnaast de spijsvertering op natuurlijke wijze“.

Prachtig dat er iedere keer weer een nieuwe mix wordt samengesteld voor een nieuwe gelegenheid. Voor mij telt echter vooral of ik het lekker vind, dus dat ben ik gaan testen. Wat ik erg fijn vind aan de mixen van MyMuesli is dat er niet standaard krenten en rozijnen in zitten. Daar houd ik namelijk echt niet van. In deze mix zitten allerlei andere vruchten en hij is echt heerlijk.

Voor mij niet zozeer welkom in het kader van de nieuwe voornemens, maar gewoon een verantwoorde en lekkere start van de dag!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Goede Voornemens 2024

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen dat ze een …

Share
Share