Première Sonic the Hedgehog [verslag]

Vanaf vandaag, 13 februari 2020, draait de film Sonic the Hedgehog in de Nederlandse bioscopen. Mijn tweeling, hun Trotse Vader en een vriend gingen naar de première. Vooral mijn jongste zoon (13 jaar) had al lang uitgekeken naar deze film. En hij kwam enorm enthousiast thuis! Hieronder zijn eigen verslag:

Ik ging 9 februari naar de premiere van Sonic the Hedgehog dit is mijn verslag erover. Het wat in Pathé in Amsterdam. Er was een plek waar je foto’s kon nemen. Een blauwe loper waar de BNN-ers konden staan en een mascotte van Sonic.

In de film moest Sonic snel naar de aarde reizen, daar werd hij opgemerkt door een politieagent en door dr. Eggman. Dr. Eggman wil Sonic’s krachten stelen. Snelheid is de kracht van Sonic.

Ik vond het wel leuk dat ze het idee van Sonic namen en er iets nieuws bij hebben gebracht. Zo zijn er ringen bij Sonic en is de iconische vijand was er ook. Maar het nieuwe bij de film is dat Sonic in Amerika is.

Ik denk dat het leuk is voor mensen die de games gespeeld hebben en degene die de games niet gespeeld hebben. want er is een hele nieuwe backstory gemaakt dus het is niet nodig om de games gespeeld te hebben. Ik denk wel dat het leuker is als je de games hebt gespeeld omdat je Sonic dan beter kent.

De film is wel spannend omdat je niet precies weet wat er steeds gaat gebeuren en heel erg grappig. Er zitten veel kleine grappen in die allemaal goed overgebracht worden. Over het algemeen is het gewoon een hele goede film.

Hieronder nog de trailer van Sonic the Hedgehog:

Sonic the Hedgehog als bioscoop-film [trailer]

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Minions ‘Hoe Gru een superschurk werd’ [premiere-verslag]

Op 20 juni 2022 was het dan eindelijk zover… De première van de Minions ‘Hoe …