Griezelen in Helledoorn

Heksendoorn is het elk jaar terugkerende evenement in Avonterpark Helledoorn. Tijdens dit evenement is het park omgetoverd tot het domein van heksen en andere enge figuren. Je kunt natuurlijk genieten van Dreumesland, De Rioolrat en het nieuwe spookhuis. Ook komt er een nieuw figuur in Hellendoorn, die tijdens Heksendoorn bekend zal worden gemaakt.

Châteaux Lumière is een spookhuis dat al eeuwen in het bezit is van de familie van Roderick en Madelin. Echter gebeuren er de laatste tijd rare dingen in het huis, die niet te verklaren zijn. Roderick heeft om dit mysterie te onderzoeken een oude jeugdvriend uitgenodigd, die hier achteraan zal gaan. Maar dan gebeurt er iets wat niemand aan had zien komen.. Durf jij mee te kijken met dit spannende verhaal en op bezoek te gaan bij Roderick? Het spookhuis is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Er is een nieuwe heks aangekomen in Helendoorn. Ze weet echter niet waar ze vandaan komt, hoe ze heet of hoe ze in het park terecht is gekomen. Ze heeft het park gekozen als haat nieuwe woonplaats en 13 oktober wordt ze officieel ingeschreven als inwoonster van Hellendoorn. En dat niet alleen. Ze heeft ook al een baan gevonden. Ze zal namelijk tijdens Heksendoorn de leiding over het park. Zal dat wel goed gaan?

De attracties zijn tijdens Heksendoorn nog spannender dan normaal. De heksen en hun ratten nemen namelijk de achtbanen over om te kijken hoe goed jij tegen schrikken kunt. Voor de allerkleinste is er natuurlijk ook genoeg te beleven in het park. Zij kunnen namelijk in Dreumesland avonturen beleven met de vrolijke vogelverschrikkers.

Ook zal er een spannende familieshow te zien zijn in het Gouden Theater Paleis. Je kunt hier namelijk genieten van Kareltje en Jasmijn en de Kleurloze Herfst, die je helemaal meesleept en je heerlijk laat genieten.

Omdat kinderen geen genoeg kunnen krijgen van Avonturenpark Hellendoorn is deze op 20 en 27 oktober extra lang open. Je kunt dan gezellig blijven griezelen tot 21:00 uur. Tot maar liefst 20:30 uur kun je instappen in je favoriete attracties en de avond wordt in stijl afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:45 uur. En kom je pas na 15:00 uur het park in? Dan krijg je €5,- korting p.p. op je entreekaartje aan de kassa!

Dus kom gezellig griezelen in Avonturenpark Hellendoorn van 13 t/m 28 oktober tijdens Heksendoorn!

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Met 4 pubers naar Avonturenpark Hellendoorn [verslag]

“Gewoon” een dagje weg is al een tijd geleden. Doordat we ons aan de richtlijnen …