Dit is allemaal genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de categorie 0 – 3 jaar

Voor de leeftijdsgroep 0-3 jaar is het aanbod aan speelgoed enorm groot. Ouders willen vaak iets kiezen wat “educatief verantwoord” is en speelgoed moet natuurlijk veilig zijn. Voor de vakjury van de Speelgoed van het Jaar 2017 verkiezing die uit het grote aanbod de keuze voor onderstaande items heeft gemaakt, stond vooral het plezier voorop.

Veiligheid is gelukkig al goed bij de wet geregeld en leren doe je vooral wanneer je ergens met plezier mee speelt! Wil je weten wat de ontwikkelingspsycholoog van het genomineerde speelgoed vindt, klik dan <hier>

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 0 – 3 jaar: Play-Doh Kleuren en Vormen

Play-Doh is klei waarmee je kind eindeloos kan spelen. In dit pakket zitten een heleboel verschillende kleuren in kleine potjes. Er zitten ook vormpjes bij om figuren mee te maken. Zo kan je kind niet alleen “gewoon kleien” maar ook de bijgevoegde kaarten gebruiken om opdrachtjes op te doen. Bijvoorbeeld een rode driehoek van klei op de rode driehoek op het papier leggen. Of een figuur afmaken. Leuk om te doen en ongemerkt leert je kind een heleboel over kleuren en vormen.

Play-Doh Vormen en Kleuren (Hasbro) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 0 – 3 jaar: MagiBook – Inclusief Activiteitenboek: Een Dag Uit Het Dagelijks Leven

VTech is bekend van het interactieve speelgoed. Ook nu hebben ze weer een prima product gemaakt: een boek wat niet alleen uitnodigt om in te bladeren en naar te kijken, maar waar kinderen met de meegeleverde pen ook allerlei leuke dingen kunnen beleven. Eventueel nog aan te vullen met andere boekjes, maar ook met dit pakket kan erg lang gespeeld worden voor alles ‘gezien’ is.

MagiBook (VTech) incl. Activiteitenboek: Een Dag Uit Het Dagelijks Leven bestel je hier >>>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 0 – 3 jaar: My first Animal Train.

Een trein met dieren is niet nieuw als speelgoed voor de allerkleinsten, maar SmartMax heeft er iets extra spannends van gemaakt: de onderdelen kunnen door middel van magnetisme aan elkaar worden gemaakt. Hierdoor kunnen kinderen zelf hun trein bouwen en hun dieren in elkaar zetten. Daarna passen de dieren in de trein en kan er ook nog mee gereden en gespeeld worden. Andere combinaties dan in het voorbeeld kunnen ook worden gemaakt.

My first Animal Train (Smart) bestel je hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …