Als ik…

Er staat een heel klein boompje in het bos. Het boompje groeit alle kanten op behalve omhoog. En dat is raar, want alles wil toch groter, groots?

Als ik… is een mijmerboek voor kinderen van 3 tot 7 jaar over een boom dat eerst iets van de wereld wil zien, voordat het gaat groeien.

Recensie
Het boek Als ik… nodigt mij gelijk uit om te lezen. De voorkant verklapt nog helemaal niks over de inhoud. Ook de titel zegt nog weinig. De grote ogen op de voorkant maken mij ontzettend nieuwsgierig…

Dit prentenboek is prachtig vormgegeven. Strakke, mooie en grappige tekeningen zijn overal in het boek te vinden. Het boek heeft een geweldige gedachte: je horizon verbreden voordat je je settelt op één plek. Een mooi boek om in de kast te hebben staan!

Als ik... prentenboek

Als ik… – Eva van Leeuwen & Vivienne van Leeuwen
Prentenboek, hardcover, 20 pagina’s, Eindeloos uitgevers
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Pom Ti Dom
De avonturen van Pim en Pom
Wij gaan op berenjacht

About Nora

Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

Anne Frank – prentenboek “Van klein tot groots”

Mijn dochter is het Dagboek van Anne Frank al voor de tweede keer aan het …