Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste films & series, games, media-installaties, workshops en masterclasses zijn op het festival door heel Nederland te beleven. Wij mochten voor trotsemoeder.nl naar de film Jippie No More.

Jippie No More! gaat over de zestienjarige Jaap Peter ‘Jippie’ en zijn familie, die de bruiloft van oudste zus Gail in het landhuis van opa Willem voorbereiden. Tijdens deze voorbereidingen lopen de emoties en spanning hoog op. De familiefilm volgt de verschillende verhaallijnen binnen het gezin, die allemaal op een eigen manier worden uitgedaagd in de liefde. Zo wordt Jippie, een tiener die gek is op muziek, voor het eerst in zijn leven smoorverliefd. Echter heeft Lily, het meisje van zijn dromen, een oogje op zijn jongere zusje Joe. Verstrikt in eigen strubbelingen en de stress van de voorbereidingen, raken de familieleden elkaar bijna kwijt. 

Jippie No More! is een film leuke voor het hele gezin over liefde, familie en verbintenis. 

Na afloop hadden we nog de eer om Jaap Peter te ontmoeten en zijn dansskills te bewonderen. Erg leuk en wat een leuk dansje. Ik gok op een Tik Tok Hit.

De film is vanaf 13 december 2023 in de Nederlandse bioscopen en theaters te zien.  Een echte aanrader!

Share

About Moeder van 2 kinderen

willeke_streef@hotmail.com'
Trotse Moeder van 2 kinderen. Werkzaam als docente.

Check Also

Het feest van tante Rita

Aanstaande zaterdag is de première van de film: het feest van tante Rita! Deze vrolijke …

Share
Share