Altijd dichtbij [recensie]

Altijd dichtbij’ (Keep Your Friends Close) is de tweede thriller van Paula Daly die in het Nederlands verschijnt. Eerder schreef zij ‘Ontaard’ (What Kind Of Mother Are You?) Haar boeken worden graag gelezen door de fans van Nicci French, Sophie Hannah en Paula Hawkins

Inhoud
Wanneer de jongste dochter van Natty en Sean ziek wordt tijdens een schoolkamp en Natty een paar dagen van huis is om bij haar dochter te zijn, biedt haar goede vriendin Eve aan om haar gezin draaiend te houden. Bij thuiskomst blijkt dat die ‘hulp’ iets te ver is doorgeslagen: Sean is verliefd geworden op Eve en het huwelijk valt uiteen. En hoe hard Natty ook probeert haar leven opnieuw op te bouwen, Eve slaagt er steeds opnieuw in haar dat onmogelijk te maken. Dan ontvangt Natty een anoniem briefje waaruit blijkt dat dit bepaald niet de eerste keer is dat Eve op deze manier een gezin verwoest, met fatale consequenties. Natty is vastbesloten deze ‘serieminnares’ te ontmaskeren…

Recensie
Eerder al had ik het boek Ontaard gelezen (de recensie daarvan vind je onder aan dit artikel). Het boek Altijd Dichtbij is op eenzelfde rustige, prettige manier geschreven. Er zit veel spanning tussen de regels door, waardoor je door wilt blijven lezen.

Zelf was ik meer onder de indruk van Ontaard dan van Altijd dichtbij. Toch is ook dit boek erg origineel, het raakte me alleen wat minder.

Neemt niet weg dat ik al uitkijk naar een nieuw boek van Paula Daly, want haar boeken staan garant voor aangenaam leesplezier met bijzondere verhaallijnen.

Altijd dichtbij – Paula Daly
Paperback, 336 pagina´s, uitgeverij De Fontein romans & spanning
Bestel het boek hier >>>>

https://trotsemoeders.nl/2014/04/ontaard/

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt… …

Share
Share