~Costa Banana 2 – De ongelooflijke Ravi Ravioli [recensie]

ravi-ravioli-recensie-copyright-trotse-moeders-9Als president Fernando de spectaculaire magische show van hypnotiseur Ravi Ravioli op televisie ziet, nodigt hij hem meteen uit. Fernando wil meer weten over de ongelooflijke kunsten van de hypnotiseur. Al gauw raakt de president helemaal in de ban van Ravi en doet alles wat hij zegt.

Maar is Ravi Ravioli wel te vertrouwen? Rosa en Fico gaan op onderzoek uit en doen een vreselijke ontdekking.

Recensie

ravi-ravioli-recensie-copyright-trotse-moeders-8 ravi-ravioli-recensie-copyright-trotse-moeders-1 ravi-ravioli-recensie-copyright-trotse-moeders-2 ravi-ravioli-recensie-copyright-trotse-moeders-3 ravi-ravioli-recensie-copyright-trotse-moeders-5 ravi-ravioli-recensie-copyright-trotse-moeders-6 ravi-ravioli-recensie-copyright-trotse-moeders-7

De ongelooflijke Ravi Ravioli – Jozua Douglas
Twee deel in de Costa Banana reeks, met gratis plattegrond
Hardcover, 240 pagina’s, uitgeverij De Fontein
Bestel dit boek hier >>>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Bureau SPEURNEUS 1 – Bureau Speurneus en de boekenmaffia

Er zijn boeken die leuk zijn voor kinderen om zelf te lezen, er zijn boeken …

Share
Share