Skinny Taste – kookboek [recensie]

skinny-taste-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-5Gina Homolka kreeg twee kinderen en dat leverde haar een paar extra kilo’s op. Die wilde ze graag verliezen, maar belangrijker nog vond ze om haar gezin en zichzelf een gezonde maaltijd voor te zetten. Ze ontwikkelde haar eigen levensstijl en deelde haar heerlijke recepten op haar blog. De inspirerende, slanke recepten vormden de basis voor het kookboek Skinny Taste, vol smaakvolle, gezonde recepten voor het hele gezin. De blogs en het kookboek wekten de interesse van grote aantallen fans, onder wie Oprah Winfrey en passen naadloos in de trend van gezonde voeding en gezond leven. De recepten zijn gemakkelijk te bereiden en smaakvol in beeld gebracht.

Recensie
Wat een goed idee: geen gerechten creëren op basis van producten met weinig calorieën, maar bestaande recepten aanpassen zodat je kunt blijven genieten van wat je lekker vond, en toch minder calorieën binnenkrijgt!

skinny-taste-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-1

Wanneer je het kookboek van Gina Homolka doorkijkt, zien de gerechten er heerlijk uit. Soms zijn een aantal ingrediënten simpelweg vervangen door iets anders, soms is het hele recept aangepast, maar altijd levert het een zo op het eerste gezicht goed te maken en smakelijk gerecht op.

skinny-taste-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-2

Enig nadeel van dit dikke boek is dat er niet van ieder gerecht een foto is. De foto’s die er wel in staan, zijn namelijk erg mooi en nodigen direct uit om het recept te gaan uitproberen.

skinny-taste-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-3

Het boek is rijkelijk voorzien van ‘Skinny Taste tips’ en bij ieder gerecht staat aangegeven of het bijvoorbeeld glutenvrij of vegetarisch is. Zo kun je voor vrijwel iedereen in je gezin een geschikte maaltijd of tussendoortje bereiden. Handig is ook dat er bij een aantal recepten een ‘s’ staat. Die staat voor snel te bereiden, prettig in een druk gezin!

Skinny Taste – Gina Homolka
Bekijk op bol.comHet kookboek voor het hele gezin
Paperback, 320 pagina’s, uitgeverij Kosmos
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …

Share
Share