Een fatale leugen [bespreking]

Wat begint als een leugentje tegen de politie, wordt een nachtmerrie wanneer degene die Lucy juist wilde helpen, dood wordt aangetroffen. Is ze dader of slachtoffer?

Inhoud
Lucy verhuist van Brooklyn naar een afgelegen gebied bij Woodstock, om het verleden achter zich te laten. Haar nieuwe buren Vera en John ontfermen zich over haar. Maar ook zij blijken een verleden te willen ontvluchten en naar eigen zeggen is de enige manier waarop ze met een schone lei kunnen beginnen, het in scène zetten van Johns dood. En ze vragen Lucy hierbij te helpen. Maar wat begint als een leugentje tegen de politie, wordt een nachtmerrie wanneer John daadwerkelijk dood wordt aangetroffen. Lucy moet achterhalen wie ze écht kan vertrouwen, voordat zij als dader wordt aangewezen…

Een Fatale Leugen is een thriller, geschreven door Leah Konen en uitgegeven als paperback van 367 pagina’s door uitgeverij De Fontein.

Mening
Echt een leuke thriller, een verhaal wat zich prima ontplooit en waarbij je als lezer steeds probeert te zoeken naar aanwijzigingen over de personages, wie is oprecht, wie heeft een verborgen agenda, wat is de reden dat Rachel geen contact meer heeft met John en Vera, hoe zit het met de ex. En met Al? Enz enz…

Ondertussen gaat het verhaal door en is het echt spannend. Door de manier waarop het geschreven is, word je echt meegenomen in de gedachten van Lucy en in haar belevenissen. En dat is boeiend en maakt dat het boek niet weg te leggen is tot het uit is en je eindelijk weet hoe het zit! Aanrader.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt… …

Share
Share