Pooky Puppy van Playgro

Met de Pooky puppy heeft Playgro een schitterende knuffel op de markt gebracht. Het hondje is niet alleen gemaakt van verschillende vrolijke kleuren maar ook van verschillende typen stof. Zo zijn de voetjes van glad materiaal, de benen van katoen en de oren van ribstof. Dit alles in alle verschillende kleuren denkbaar. Om de halsband van het hondje zitten twee bijtringen van plastic met wederom een verschillende structuur, de een is rond en geribbeld en de anders is een vierkant gevormd naast elkaar gelegde bollen. Het kontje van de Pooky Puppy kan vibreren. Hiervoor moet hij aan zijn staart getrokken worden. Aan Pooky’s hoofd zit een grote haak waarmee je dit speelgoed kunt vastmaken aan de bijvoorbeeld de box of kinderwagen.

Door het gebruik van verschillende kleuren, stoffen en structuren is het een heel mooi product. Helaas is de halsband slordig afgewerkt, maar dat is dan ook echt het enige wat ik minder mooi vind. Verder is het een zeer mooie knuffel voor baby’s vanaf 0 maanden oud. Door het ontwerp stimuleert deze knuffel een kindje om te kijken en aan te raken. Hierdoor wordt de fijne motoriek gestimuleerd. De bijtringen zijn uiteraard  prettig voor de baby bij het doorkomen van tanden, maar ook een leuke versiering van de halsband om mee te spelen.

Mijn zoontje van 7 maanden oud vindt een interessant stuk speelgoed. De Pooky Puppy wordt uitgebreid bekeken en aangeraakt, de felle kleuren vindt mijn zoon erg interessant. Met zijn kleine handjes wordt de knuffel uitgebreid aangeraakt en de oren en voeten van de hond verdwijnen snel in mijn zoons mond. De bijtringen gaan niet in zijn mond, maar rammelen wel leuk als hij met de knuffels beweegt. Mijn zoon kan zelf nog niet aan de staart trekken, maar als ik het doe, vindt hij het vibreren erg boeiend. Ik hang de puppy in de box en mijn zoon blijft er naar kijken en mee spelen. Kortom, een zeer geslaagd speeltje!

Bekijk hier de producten van Plagro>>

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

Een (modderig) Peppa-feest [verslag]

Sinds ik haar verteld had wat er op 23 juni op de agenda stond, vroeg …