Machtige Machines, vol stoere zoekopdrachten

Ronkende motoren, gierende banden, de geur van verbrand rubber. Machtige machines stormen over land, door het water en door de lucht. Hoeveel verborgen voorwerpen zie je in deze schitterende fotocollages van allerlei voertuigen? Ben jij een echte speurneus? Test je zoekvaardigheden met deze Machtige Machines.

Recensie
Prachtige en boordevolle  fotocollages sieren dit boek. De ene foto is nog mooier dan het andere. Alleen deze fotocollages al, zorgen ervoor dat dit boek het bekijken waard is. Maar er is meer…veel meer! Op elke bladzijde staat een lijstje met voorwerpen. Deze voorwerpen moet je zoeken in de fotocollages. En dat zoeken, valt vaak niet mee. Samen met mijn kinderen zijn we gaan zoeken. Sommige voorwerpen hadden we vrijwel direct gevonden in Machtige Machines. Maar het merendeel van de voorwerpen, koste enige moeite om ze te vinden.

Mijn dochter had er dan ook al snel genoeg van. Daaraan kun je zien dat 4 jaar nog net te jong is voor dit boek. Maar mijn zoon van 6 jaar hield niet eerder op met zoeken, voordat hij alle voorwerpen had gevonden. Natuurlijk moest ik wel meehelpen met zoeken. Want om het nou helemaal alleen te doen, vond hij ook niet leuk. Dus samen op de bank, zijn we een hele tijd ijverig op zoek gegaan naar veel, heel veel voorwerpen.

En toen we dachten dat we eindelijk alles hadden gevonden, bleek er achter in het boek nog een lijst met voorwerpen te zijn. Van iedere fotocollage, moesten we dus nog een aantal voorwerpen zien te vinden. Inmiddels had ik er wel even genoeg van, dus ben maar begonnen met eten koken. Toen was het de beurt aan mijn man. Of hij dan alsjeblieft nog even verder wou helpen met zoeken. Tja..daar zeg je geen nee op. Dus mijn man en zoon zijn toen nog ijverig verder gegaan met zoeken.

Machtige machines is een boek waar je uren en uren zoet mee zult zijn. De foto’s zijn een lust voor het oog en het samen zoeken naar de voorwerpen is erg gezellig! Machtige machines, vol stoere zoekopdrachten is dan ook zeker een aanrader.

Machtige machines – Jennifer L. Marks
Zoekboek, hardcover, 32 pagina’s, NBD Biblion
Bestel dit boek ier via Bol.com>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Prinsessen en sprookjes vol betoverende zoekopdrachten

Zoekboek waar je in blijft kijken! Er was eens… een sprookjesachtig zoekboek vol lieve prinsesjes, …