Bach Kids Rescue druppels

Bach Kids Rescue druppels zijn bijzonder geschikt in noodsituaties: ongeval, slecht nieuws, schrik en versuffing. Het product bevat vijf van de originele Bach Flowers, namelijk: kerspruim, bosrank, reuzenbalsemien, zonneroosje en vogelmelk. Door de alcoholvrije versie is deze geschikt voor kinderen!

Recensie
Bach Kids Rescue druppels
kunnen voor een spannende gebeurtenis gebruikt worden, maar ook als er opeens iets vervelends voordoet waar je kind van slag van is, kun je deze druppels inzetten om je kind rustiger te krijgen. Alhoewel we niet direct een crisis situatie hier hebben en mijn dochter ook niet op ziet tegen iets, besluit ik de druppels allereerst maar eens te testen op smaak. Lekker kan ik de druppels niet noemen; ik vind de smaak ronduit smerig. De optie om wat druppels op de tong te druppelen sluit ik hierbij al direct uit. In water is het nog te doen, al blijft de smaak van de druppels nog wel aanwezig. Qua smaak zal geen kind staan te trappelen om deze druppels in te nemen, denk ik. Gelukkig lees ik op internet dat je deze druppels ook mag toevoegen aan drinken of wat eten, zodat kinderen minder moeite hebben met de inname er van. Mijn advies zou dan ook zijn om lekker iets te zoeken waar een sterke smaak aan zit die de kinderen lekker vinden en daar de druppeltjes aan toevoegen.

Ik heb eigenlijk geen goede situatie waarbij ik het effect van deze druppels kan uittesten. Echter, geloof ik wel in de rustgevende krachten van de ingrediënten. Zelf heb ik wel ervaringen met andere plantaardige rustgevers. Ook al zijn daar andere plantensoorten in verwerkt, ik geloof  zeker in de kracht van de natuur. Wat ik een positief punt van dit product vind is dat het alcoholvrij is. In veel homeopathische tincturen zit alcohol verwerkt, waardoor het minder geschikt is voor kinderen. Ik zal deze Bach Kids Rescue druppels dan ook zeker bewaren in het medicijnkastje. Mocht er een situatie voordoen waarin mijn dochter wel een steuntje in de rug kan gebruiken, ga ik dit zeker toedienen.

Bestel dit product hier >>

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Gratis Rode Kruis thuiscursus

Behalve Trotse Moeder en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl, ben ik ook vrijwilliger bij het …

Share
Share