GEZOCHT: ouders op facebook

Het parool is bezig met een verhaal over ouders die vaak foto’s of activiteiten van hun kinderen op facebook zetten. Wat zet je er wel op? Wat niet? Krijg je veel reacties op berichten over je kinderen? Zitten er ook veel professionele contacten van je op internet? Houd je daar rekening mee?

Voor dit artikel zijn ze op zoek naar ouders die over dit onderwerp geïnterviewd willen worden. Het interview zal telefonisch zijn en eind februari plaatsvinden. Het interview zal niet lang duren en alleen je voornaam zal in het artikel vermeld worden ook mag het artikel voor publicatie gelezen worden.

Lijkt het je leuk? Stuur een mail naar barbaravanerp@gmail.com

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Interview met thrillerschrijver Stefan Ahnhem

Leuk: ik mocht thrillerschrijver Stefan Ahnhem interviewen. Vóór Corona zou ik uiteraard op kosten van …