Stinky Pets [recensie]

Screenshot 2014-03-23 at 13.56.57Goliath presenteert nieuw, stinkend plezier voor iedereen vanaf zes jaar met Stinky Pets en Stinky Pets Parasite Pack. Plaag je familie en vrienden met de vieze geurtjes die de vier huisdieren en de parasieten verspreiden.

Recensie

Wanneer je kinderen de leeftijd nog niet ontgroeid zijn dat poep-en-pies-grapjes tot lachbuien leiden (bij mij zijn ze tussen de 7 en de 10 jaar en helaas deze fase nog niet door….) is dit ontzettend leuk speelgoed. Met de Stinky Pets kunnen je kinderen namelijk erg vervelende geuren verspreiden en volop genieten van de reacties van de omgeving daarop. Pret verzekerd!

stinky-petsEr zijn twee variaties: het Stinky Pet Parasite Pack, een pakket met allerlei verschillende onaangename geuren die je vanuit een potje in een soort pomp kunt plaatsen waarna je de vieze geuren kunt verspreiden.

Screenshot 2014-03-23 at 13.56.35Er zijn allerlei geuren en ik kan je zeggen dat ze geen van allen aangenaam zijn. Volgens de fabrikant (Goliath) komen de parasieten die je in de pomp plaatst van de vuilnisbelt en verspreiden ze ranzige restanten van rottende vuilnisbelten, dus dat neem ik dan maar van Goliath aan. In ieder geval wordt er volop gelachen door de kinderen.

De tweede variant “Stinky Pets” zijn wat grotere beesten. Er zijn vier verschillende en wij kregen een soort van vlieg. Hij ziet er eigenlijk wel grappig uit en volgens de kinderen kijkt hij een beetje zielig. Maar de pret is er niet minder om.Screenshot 2014-03-23 at 13.57.32

Wanneer je in hem knijpt verspreid hij een vieze geur. Ik kan de geur niet thuisbrengen (volgens Goliath hebben de vier verschillende varianten de volgende geuren: rotte vis, moeras, vuilnishoop of stinkdier), maar het stinkt behoorlijk en dus hebben de kinderen de grootse lol.

Ik heb al zo’n vermoeden wat de kinderen dit jaar gaan verzinnen als ultieme 1-april grap….

Bestel de Stinky Pets Parasite Pack hier >>>>
Bestel een van de vier stinkende ‘huisdieren’ hier >>>>

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Elmo en Arjan uit Sesamstraat verrassen kinderen op Schiphol

Lachende kinderen op Schiphol door de grapjes makende Elmo uit Sesamstraat. Het is een bijzondere …