Glitter Locks haarstudio: glitter en glamour voor in het haar [recensie]

Screenshot 2014-05-28 at 14.03.19Wil jij extra glitter en glamour aan je leven toevoegen? Ben je op zoek naar een oogverblindende look? Big On Toy Innovation (BOTI) heeft hiervoor de haarstudio van Glitter Locks gemaakt. Deze bevat diverse soorten glimmende en glanzende lovertjes, die je zonder enige moeite in je haar kunt bevestigen.

Recensie

Roze, glitter…. voldoende om mijn dochter van 7 enthousiaste gilletjes te ontlokken! De verpakking zal niet alleen voor haar, maar voor veel “roze” meisje-meisjes aantrekkelijk zijn, maar ook wat oudere meiden kunnen met deze ‘haarstudio’ hun haar eenvoudig opleuken voor net dat beetje extra wanneer ze naar school of naar een partijtje gaan.

Screenshot 2014-05-28 at 13.07.24Hoewel de doos groot is (leuk wanneer je het als cadeau aan een vriendinnetje geeft!) is het daadwerkelijke setje niet zo groot. De uitvoering is echter van een veel betere kwaliteit dan ik had verwacht. De doos waarin de spullen passen, sluit goed af, wat erg handig is wanneer er allerlei mini-formaat glitterdingen in zitten.

Er zitten drie vellen met glitterende vormpjes in, die in de drie vakjes passen. Met de bijgeleverde pen, kun je die figuurtjes eenvoudig aan een lok haar bevestigen. Je kunt het bij je dochter doen, maar zij blijkt het ook prima zelf te kunnen. Ook leuk voor vriendinnen om elkaars haar te versieren. En ook een pop of knuffel kan natuurlijk opgetut worden!Screenshot 2014-05-28 at 13.07.36

Je hoeft er geen lang haar voor te hebben, ook in korte haren blijven de glitters prima zitten. En wat extra leuk is, is dat ze er niet vanzelf uit vallen, maar dat ze er wel eenvoudig uit te halen zijn. Gewoon ’s avonds je haar kammen en de glitters zijn klaar voor (her)gebruik.

Glitter Locks haarstudio: glitter en glamour voor in het haar
BOTI, sieradenset, geschikt vanaf 6 jaar
Bestel deze Glitter Locks set hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Knutselen met glitters, zonder te knoeien!

Mijn dochter had een grote voorliefde voor roze en glitters toen ze jonger was. Dat …