The Amazing Spider-Man 2 actiefiguren

Screenshot 2014-05-08 at 16.04.37In THE AMAZING SPIDER-MAN 2 vecht Spider-Man – voor de tweede keer gespeeld door de jonge Andrew Garfield – vooral met zichzelf. Hij probeert een evenwicht te vinden tussen het dagelijkse leven van Peter Parker en de zware verantwoordelijkheden die hij draagt als beschermer van de stad.

Natuurlijk is niets leuker dan thuis de avonturen van de Amazing Spider-Man na te kunnen spelen. Daarom heeft Hasbro een groot aantal actie-figuren uitgebracht waarmee de vele avonturen uit de film nagespeeld kunnen worden, maar ook volledig nieuwe avonturen verzonnen kunnen worden.

Recensie

Screenshot 2014-05-08 at 16.10.08Ter recensie kregen we de “Spider Strike Figures Asst” en de “Spider Striker Racers Pull Back Action” toegestuurd. Mijn jongste zoon van 7 was direct enorm enthousiast, wat me verbaasde want hij heeft van mij nog geen enkele Spider-Man film mogen zien. Kennelijk is deze Marvelheld toch al zeer bekend en populair bij 7-jarigen.

De “Spider Strike Figures Asst” is een pakketje wat bestaat uit een actiefiguur in een wit-rode Spider-Man outfit. Los daarbij zit een soort ‘rugzak’ met tentakels. Screenshot 2014-05-08 at 16.07.43Wat wel leuk is, is dat je deze aan de actiefiguur kunt vastklikken door een magneetje wat op de rug van Spider-Man zit. Zoonlief begon meteen uit te leggen dat deze Spider-Man tegen de muren op kon klimmen door dat pak en gaf een demonstratie.

Screenshot 2014-05-08 at 16.10.18Het andere pakket werd door mijn jongste nog veel leuker gevonden. In de “Spider Striker Racers Pull Back Action” zit een stoere motor en een Spider-Man actie figuur (in blauw-rood Spider-Man pak). En dit is wel heel leuk gedaan: je kunt de Spider-Man op de motor zetten en de motor achteruit over de vloer rollen. Hij laadt dan op (zoals bij die autootjes voor kleuters, die dan na het achteruit trekken en loslaten ineens gaan rijden).

Deze motor gaat echter pas rijden wanneer Spider-Man daartoe het “commando” geeft. Ook deze actiefiguur is uitgerust met een magneet en wanneer je hem rechtop zet (in plaats van achterover laat leunen) klappen er vleugels uit de motor en gaat deze rijden. Echt hard gaat hij niet, maar het is wel een spectaculair effect natuurlijk. Mijn jongste zoon vermaakt zich er in ieder geval met enige regelmaat enorm mee!

Screenshot 2014-05-08 at 16.09.58

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …