BoBo Buddies: meer dan een knuffel [recensie]

bo-bo-buddies-knuffel-deken-rugzak-copyright-trotse-moeders-1BoBo Buddies zijn super leuk! Het is een knuffel, rugzak en deken tegelijk, 3-in-1. Gemaakt van heerlijk zachte kwaliteit en met een schattig kopje wil jouw kindje deze overal mee naar toe nemen. De knuffel is super zacht en kan ook als kussen worden gebruikt. Het dekentje is heerlijk voor jouw kindje om onder te kruipen, maar is natuurlijk ook leuk om mee te spelen. En als jouw kindje ergens heen gaat, kunnen alle spulletjes in de knuffelrugzak mee!

Recensie
Ter recensie kregen we BoBo Buddie Konijn toegestuurd. En die kwam perfect op tijd! Mijn 8-jarige tweeling is namelijk nog steeds in de fase dat een lievelingsknuffel erg belangrijk is. Zo belangrijk dat het knuffeltje van mijn jongste zoon toch wel ernstige vormen van slijtage laat zien. bo-bo-buddies-knuffel-deken-rugzak-copyright-trotse-moeders-5Vanwege de astma van mijn zoon, moet het knuffeltje ook regelmatig op 60 graden worden gewassen en ondanks voorzichtige ‘operaties’ lijkt het me heel prettig wanneer er een tweede favoriete knuffel in huis komt….

BoBo Buddie Konijn blijkt daar uiterst geschikt voor. Mijn zoon was meteen weg van hem. Het fijne aan deze knuffel is dat hij groot is en dus niet zo makkelijk kwijt zal raken. Voor kleinere kinderen is het handig dat BoBo Konijn ook een rugzak is, de bandjes waarmee je de knuffel op je rug kunt doen, kun je ook gebruiken om deze aan de kinderwagen of buggy (of winkelwagen, of tas) vast te maken. Scheelt een hoop ellende!

De bandjes hebben een degelijke ‘klik-sluiting’ . Sowieso is de hele knuffel erg goed afgewerkt en heerlijk zacht. De lange oren zullen bij kleine kinderen goed in de smaak vallen om met de handjes aan te pakken. Aan de achterkant van de BoBo Buddie zit een lusje waarmee je hem aan de kapstok kunt hangen. Handig wanneer deze knuffel-rugzak mee mag naar het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal!

bo-bo-buddies-knuffel-deken-rugzak-copyright-trotse-moeders-3 bo-bo-buddies-knuffel-deken-rugzak-copyright-trotse-moeders-2

Aan de achterkant zit ook een rits. En in de knuffel zit een deken. Volgens de omschrijving is het een ‘dekentje’, maar ik was verrast door het formaat en de kwaliteit van de deken die er uit kwam! Lekker dik en zacht en bijna een meter breed (93 x 73)! Mijn zoon gebruikt nu de deken om zijn knuffels toe te dekken wanneer hij naar school gaat. Het konijn is dan een stuk platter en knuffelt minder fijn, maar hij is prima te vullen met een 10-uurtje (wanneer hij mee naar de kinderopvang mag) of met een pyjama (wanneer hij mee uit logeren mag).

bo-bo-buddies-knuffel-deken-rugzak-copyright-trotse-moeders-9 bo-bo-buddies-knuffel-deken-rugzak-copyright-trotse-moeders-6

Wat ook een mooie toepassing is, is om de BoBo Buddie om de hoofdsteun van de auto te doen en de buik te gebruiken als hoofdkussentje; dekentje over je kindje heen en laat maar lekker slapen!

Mijn zoon is erg blij met zijn BoBo konijn. Hij heeft lang nagedacht over konijnen-namen, want ja, zo’n naam kies je niet zomaar…. Uiteindelijk heeft hij zijn konijn Epke genoemd. Epke ZonderAngst. Mooi hè?

De BoBo Buddies zijn hier te bestellen >>>>

BoBo Buddies

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Zo vader, zo baby – allebei een Pura fles

Hoe leuk is dat: een RVS drinkfles voor de Trotse Vader en een speenfles voor …