Familievoorstellingen Jungle Boek en Doornroosje in Carré

Met je kind(eren) naar een echte voorstelling in een echt theater gaan, is een onvergetelijke ervaring. Zowel voor je kind(eren) als voor jezelf! Ik kan me nog erg goed herinneren dat ik als kind met een vriendin van mijn moeder mee mocht naar een uitvoering van Die Zauberflöte in de schouwburg in Breda. En dat ik mijn nichtje Sophie, toen nog een kleutertje, meenam naar een balletvoorstelling van Het Zwanenmeer.

Ook met mijn eigen kinderen ben ik regelmatig naar voorstellingen gegaan, maar dat waren dan meestal speciale kindervoorstellingen. Erg leuk om op die manier kennis te maken met theater, maar een echte ‘grote-mensen-voorstelling’ in een van de bekendste theaters van Nederland bijwonen, is toch echt een ander soort ervaring!

In de herfstvakantie is die kans er: er staan twee prachtige voorstellingen gepland die echt geschikt zijn voor het hele gezin.

Jungle Boek – Moscow Classical Ballet
Jungle Boek, naar het beroemde, vele malen verfilmde boek van Kipling, is een feest voor jong en oud. Indrukwekkende decors, kleurrijke kostuums, fantasievolle maskers, grappige personages en verbluffende dans brengen het schattige sprookje van Mowgli, het jongetje dat werd opgevoed door wolven, tot leven. En het is bijna niet te geloven dat de prachtige muziek werd geschreven door de toen pas veertienjarige Alex Prior. De vernieuwende choreografie van deze bijzondere familievoorstelling, waar niet alleen kinderen, maar alle balletliefhebbers van zullen genieten, is van Natalia Kasatkina en Vladimir Vasiljov.

De voorstellingen van Jungle Boek zijn op woensdag 24 oktober om 14.00 en op zaterdag 27 oktober om 14.00. Ze duren ongeveer anderhalf uur, inclusief pauze.

Doornroosje – Moscow Classical Ballet
Een schitterend en betoverend balletsprookje van Natalia Kasatkina en Vladimir Vasiljov op muziek van Tsjaikovski. Hun versie, gebaseerd op Doornroosje en Belle en het beest, is een intrigerend verhaal vol verrassingen. Een spectaculaire, magische feeërie vol drama en dynamiek met verfijnde, sensuele dans van de topcast in een prachtig verlicht landschap.

Van donderdag 25 oktober t/m zondag 28 oktober 2018. De matinee voorstelling is om 14.00, de avondvoorstelling begint om 20.00. Voor de hele voorstelling moet je ongeveer 2 uur en 20 minuten rekenen, inclusief pauze. Ga in de pauze vooral ook even rondlopen met je kind, om het prachtige theater Carré te bekijken!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Zo kun je verantwoord een avondje wijnen met de meiden

Wijnen met de meiden? Zet een oppas in Wil je een avondje verantwoord wijnen met …