Even voorstellen: Trotse Moeder Lara

lara-fotoMet Trots stellen we een nieuwe blogger voor: Lara Bellis. Lara is behalve moeder ook muziektherapeute, een prachtig beroep waarmee middels muziek contact gemaakt kan worden met volwassenen en kinderen waarmee “gewone” communicatie soms lastig is. Lara stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort.

Ik ben muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme in samenwerking met stichting Papageno.

Ik hou er dan ook van om in mijn vrije tijd muziek te maken en te dansen maar ook om lekker te fietsen, lezen en spelen met onze kinderen.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Even voorstellen: Trotse pleeg- & stief Moeder Bien

Onlangs kreeg ik een mail van een enthousiaste Trotse Moeder die graag over haar leven …