Bibinez Slabbetje met opvangbakje

slabbetje autoKlein, groot of een beperking? Het vrolijke slabbetje met opvangbakje van Bibinez in 4 maten houdt iedere knoeipot schoon. Alle kruimels en klodders glijden in het opvangbakje en de katoenen rand is zacht voor de nek. Schoonmaken doe je eenvoudig met een vochtige doek of even onder de warme kraan, de wasmachine is overbodig.

Recensie
Ook in onze huishouding wordt de was dagelijks aangevuld met 1 of meerdere slabbetjes. Dus als ik op de website van Bibinez lees dat deze slab niet in de wasmachine hoeft, maar dat afspoelen onder de kraan of afnemen met een doekje voldoende is, verschijnt er een smile op mijn gezicht, immers de wasmand zit al vol genoeg.

IMG_2909Een slab met opvangbakje behoort nog niet in ons assortiment slabbetjes. Daar deze voor zover ik ze ben tegen gekomen altijd uit hard plastic bestaan, lijkt me dit niet prettig dragen voor een kind. De slab van Bibinez is van mooi zacht materiaal die door middel van klittenband in de nek sluit. Het materiaal voelt zacht, maar vooral stevig aan. In het opvangbakje zit een versteviging, waardoor de rand goed open blijft staan.

Het model dat wij mogen testen ziet er door de aardbeien erg vrolijk uit. De hals sluit mooi aan bij mijn dochter van 2 jaar. Ze is zelf ook helemaal in haar nopjes met deze mooie slab. Na het eten blijven er inderdaad wat restjes achter in het opvangbakje, die ik zo vanuit de slab in de prullenbak leeg en de slab daarna even afspoel onder de warme kraan. Ik kan zien dat deze slab van goede kwaliteit is, ook de randen zijn netjes afgewerkt.

Ik wou dat ik eerder met Bibinez kennis had gemaakt, dan had ik voor mijn zoon een model met stoere auto`s of camouflage print aangeschaft. En het had me heel wat was gescheeld. Op de website van Bibinez is een ruime keuze aan printjes voor stoere jongens en voor hippe meiden.

IMG_2900

 

Voor kinderen of volwassenen met een beperking is er ook een assortiment gemaakt. Deze zijn vooraf succesvol getest door een dagcentrum voor meervoudig gehandicapte kinderen en zijn uitgevoerd in zowel aansprekende als ook heel rustige voor de snel geprikkelde kinderen.

De slabbetjes zijn eenvoudig te bestellen via de website en als je (in de buurt van) Haarlem woont kun je ze ook bij Juffrouw Slak – de eerlijke kinderwinkel kopen.

bibinez-slabben

Share

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Flexibele neoprene UltraBib slabbetje van Bibetta

Waar ik bij mijn dochter trouw elke dag een slabber gebruikte werd ik daar bij …

Share
Share