Goliath steunt het Nederlands elftal

Het EK is begonnen. Dat betekend oranje vlaggetjes in de straat, rood-wit-blauwe schmink en natuurlijk de nieuwe EK games. Goliath blijft natuurlijk niet achter in deze tijd van het jaar. Zij komen nu met het nieuwe spel: Foooz.

Met Foooz is het de bedoeling dat je doelpunten maakt. Klinkt logisch. Alleen gaat het er niet om hoeveel doelpunten je maakt, maar hoe. Bij het spel zitten namelijk 60 verschillende truckaartjes waar op staat wat voor trucje moet doen, voor dat je de bal netjes in het doel moet schieten. Dit doe je door de handvatten van je spelertje vast te houden en met het voetje de acties met de bal te maken. Er zijn verschillende voetjes met allemaal hun eigen speciale effect. In de winkel is dit gave spel nu verkrijgbaar in vier verschillende sets: Foooz Pro, Starter, Challenge en Gear.

Foooz Pro
Met deze complete set heb je alle trucs razendsnel onder controle. Deze set heeft alles wat je nodig hebt om een echt profvoetballer te worden en een echte wedstrijd te spelen. Met de set bestaande uit : twee spelers, twee doelen, twee opzetvoetjes, twee ballen, acht trick cards, twee stickersheets, twee target cards en een handleiding kun je vriendjes of vriendinnetjes uitdagen voor een echte wedstrijd!

Foooz Starter
Deze bestaat uit vier verschillende startersets. Hiermee kun je jezelf trainen om de trucs zo snel en goed mogelijk uit te voeren. In elke set zit een speler, een opzetvoetje, een bal, vier trick cards, een stickersheet en een handleiding.

Foooz Challenge
Hiermee kun je vrienden uitdagen om de trucs tegen elkaar te doen. De beste wint natuurlijk. Zorg wel dat je een scheidsrechter vindt, het kan er spannend aan toe gaan! Deze set bestaat uit een speler, een doel, een opzetvoetje, een bal, vier trick cards, een stickersheet en een handleiding.

Foooz Gear
Een spannende uitbreiding die past bij elke Foooz set. Deze uitbreiding bestaat uit vier opzetvoetjes, drie ballen, liefst twintig trick cards, een stickersheet, drie target cards, een handleiding en een muur van drie cardboardspelers.

Natuurlijk steunt Goliath ook het Nederlandse team dat zich nu bevind in Oekraïne. Zij hebben om de spelers en de bondscoach, Bert van Marwijk, een hart onder de riem te steken het nieuwe spel naar het basiskamp opgestuurd. Naast dat Goliath ze er mee wilt steunen, kunnen ze het tevens gebruiken als oefenmateriaal!

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Dit is allemaal genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de categorie 12 t/m 17 jaar

Kinderen van 12-17 jaar maken een boel veranderingen mee: puberteit, overstap naar de middelbare school, …

Share
Share