Schat, zal ik de was doen?

Uit onderzoek is gebleken dat wassen en vooral strijken klussen zijn die voor het overgrote deel door vrouwen worden gedaan. Niet alleen omdat mannen het niet willen doen, maar ook omdat vrouwen vinden dat mannen het niet kunnen doen. vaders, hier is jullie kans. Schat, zal ik de was doen? bevat een volledige instructie hoe om te gaan met de was, de wasmachine, het wasdrogen en zelfs het strijken. Naast de instructies staat het boekje vol wetenswaardigheden en stukjes over de geschiedenis van het wassen en strijken. Lees het boek door en laat de moeder des huizes weten dat je er klaar voor bent.

Recensie

Schat, zal ik de was doen? is een boekje door een man geschreven en gericht op mannen. Echter dit boekje is handzaam en volledig. Het bevat een symbolen overzicht en een uitgebreide vlekkengids. Door het kleine formaat is het prima in de buurt van de wasmachine en de strijkplank te bewaren, zodat je nog even gauw kunt kijken hoe het alweer was. En wees nou eerlijk, welke vrouw heeft ooit dergelijke uitgebreide informatie gekregen alvorens zij zelf aan de slag ging met de was. Een zeer bruikbaar boek; ook voor moeders. En als tip voor de vaders…

Schat, zal ik de was doen? | Rudolf Hunnik, illustraties:Maarten Rijnen, Instructieboek, paperback, 75 pagina’s, uitgever Pica | 9789077671146

 

 

About Irene

ahles@chello.nl'

Check Also

60% van de stelletjes shopt tegenwoordig samen

Herkenbaar? Voordat het online shoppen echt opkwam was het duidelijk. Mannen lieten hun kleren kopen …