Nieuw seizoen van One Born Every Minute

Nadat het eerste seizoen van ‘One Born Every Minute’ goed in de smaak is gevallen bij de kijkers volgt TLC  vanaf vanavond met de tweede reek afleveringen. In het tweede seizoen nemen we opnieuw een kijkje op de altijd drukke kraamafdeling van het Riverside Methodist Hospitol in Columbus. Doormiddel van 40 vaste camera’s die 24 uur per dag aan staan word elke geboorte tot op de voet gevolgd. Vanavond (maandag 5 maart) maken we onder andere kennis met Kelly en Chris, die na het verdriet van twee miskramen en een doodgeboren kind nu vol wanhoop de geboorte van hun baby afwachten.

In het Riverside Methodist Hospital vinden jaarlijks ruim 7000 bevallingen plaats dat is meer dan genoeg beeldmateriaal voor indrukwekkende bevallingsverhalen.

De nieuwe afleveringen zijn vanaf vanavond wekelijks te zien op TLC om 21:00 uur.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Lieve Syrah [persoonlijk verhaal]

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, liefje. Het is op dit moment exact twaalf jaar …