Nieuwe film hit: PUSS IN BOOTS

Vanaf 7 december moeten we allemaal weer naar de bioscoop. Dan komt namelijk de nieuwste animatiefilm van DreamWorks Animation (Shrek, Kung Fu Panda, Madagascar) uit. Deze nieuwe film vertelt het hilarische en dappere verhaal van een van de meest geliefde karakters uit de Shrek reeks: Puss in Boots oftewel De Gelaarsde Kat.

Het verhaal:
Puss in Boots / De Gelaarsde Kat (Antonio Banderas) beleeft samen met zijn vrienden, de ongelooflijk slimme Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en de sluwe straatkat Kitty (Salma Hayek), een spannend avontuur wanneer hij de beroemde Gans, die gouden eieren legt, probeert te stelen.

Kijk voor meer informatie op www.pussinboots.nl.

Lees ook:
Nijntje krijgt bioscoopfilm
Cars 2 nu in de bioscoop
Megamind, de nieuwste film van Dreamworks

About Elles

26 jaar, mama van Eva (6) en Jamie (4). Veel online te vinden, hou van gezelligheid!

Check Also

Wie wil naar de première van Angry Birds 2? [winactie]

Woensdag 14 augustus 2019 gaat de nieuwe Angry Birds film in première: Angry Birds 2. …