Nieuwe film hit: PUSS IN BOOTS

Vanaf 7 december moeten we allemaal weer naar de bioscoop. Dan komt namelijk de nieuwste animatiefilm van DreamWorks Animation (Shrek, Kung Fu Panda, Madagascar) uit. Deze nieuwe film vertelt het hilarische en dappere verhaal van een van de meest geliefde karakters uit de Shrek reeks: Puss in Boots oftewel De Gelaarsde Kat.

Het verhaal:
Puss in Boots / De Gelaarsde Kat (Antonio Banderas) beleeft samen met zijn vrienden, de ongelooflijk slimme Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en de sluwe straatkat Kitty (Salma Hayek), een spannend avontuur wanneer hij de beroemde Gans, die gouden eieren legt, probeert te stelen.

Kijk voor meer informatie op www.pussinboots.nl.

Lees ook:
Nijntje krijgt bioscoopfilm
Cars 2 nu in de bioscoop
Megamind, de nieuwste film van Dreamworks

About Elles

elles.veltman@home.nl'
26 jaar, mama van Eva (6) en Jamie (4). Veel online te vinden, hou van gezelligheid!

Check Also

Nieuwe K3-film in de maak: K3 – Dans van de Farao

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu …