Nieuwe film hit: PUSS IN BOOTS

Vanaf 7 december moeten we allemaal weer naar de bioscoop. Dan komt namelijk de nieuwste animatiefilm van DreamWorks Animation (Shrek, Kung Fu Panda, Madagascar) uit. Deze nieuwe film vertelt het hilarische en dappere verhaal van een van de meest geliefde karakters uit de Shrek reeks: Puss in Boots oftewel De Gelaarsde Kat.

Het verhaal:
Puss in Boots / De Gelaarsde Kat (Antonio Banderas) beleeft samen met zijn vrienden, de ongelooflijk slimme Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en de sluwe straatkat Kitty (Salma Hayek), een spannend avontuur wanneer hij de beroemde Gans, die gouden eieren legt, probeert te stelen.

Kijk voor meer informatie op www.pussinboots.nl.

Lees ook:
Nijntje krijgt bioscoopfilm
Cars 2 nu in de bioscoop
Megamind, de nieuwste film van Dreamworks

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …

Share
Share