Als moeder kun je een hele hoop cadeau geven aan je kinderen

Het zal ieder jaar weer een uitdaging zijn om je kinderen een leuk en uniek cadeau te geven. Ga je bijvoorbeeld voor een nieuw spel op hun computer of gameconsole? Geef je dit jaar een paar nieuwe voetbalschoenen, of bijvoorbeeld het shirt van hun favoriete speler? Het zijn slechts voorbeelden van mogelijkheden die je hebt. In dit artikel vind je een aantal leuke ideeën, waar je kinderen echt iets aan zullen hebben. Altijd leuk is speelgoed van Lego of bijvoorbeeld Barbie! Dit speelgoed gaat lang mee en kan steeds verder worden uitgebreid. Het stimuleert kinderen te sparen voor nieuwe onderdelen.

Een drone voor een oudere zoon of dochter

Wanneer je kinderen al wat ouder zijn, kan een drone een ontzettend leuk cadeau zijn! Vaak wordt gedacht dat een instapmodel al snel meer dan duizend euro kost. Dit is echter niet waar. Er zijn leuke modellen voor honderd of een paar honderd euro aan te schaffen. Daarbij kun je het cadeau samen met een opa of oma geven, als je de prijs hiervan net iets te hoog vindt. Mocht je een grote drone nog niet geschikt vinden voor je kinderen, dan kan ook een mini-drone leuk zijn! Deze zijn kleiner en aanzienlijk goedkoper. Een goede eerste stap naar een echte drone.

Zelf een blokhut bouwen in de tuin

Naast de mogelijkheid om een cadeau voor je kinderen te kopen, zou je deze ook zelf kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een blokhut voor in de tuin! Een blokhut kun je zelf opbouwen met een paar houten palen en meerdere planken. Door dit samen met een paar vrienden te doen, staat de blokhut al snel.

Tip: laat je kinderen meedenken over het ontwerp van de blokhut! Willen ze bijvoorbeeld een touw aan de blokhut hebben hangen? Moet het onderstel ook afgesloten worden, of kan deze open blijven? Enzovoorts.

Een make-over van de slaapkamer

Wil je kind meer inspraak over de manier waarop de slaapkamer is ingericht? De verjaardag is een perfect moment om je kind zijn of haar zin te geven! Ga samen naar de bouwmarkt om een nieuw behangetje of een kleur verf uit te zoeken en pak de slaapkamer vervolgens in de eerstvolgende vakantie aan. Ook het bed kun je vervangen, of bijvoorbeeld een nieuwe kleur geven. Er is voor je kind niets leuker dan zelf meedenken over de slaapkamer!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share