Kinderen Live in Concert

Woensdag 24 oktober zal een belangrijke dag zijn, voor kinderen én voor …kinderen! Dit is namelijk de datum dat Kinderen Live in Concert wordt gehouden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tussen 15:00 en 19:00 uur geven de zangers en zangeressen van Kinderen voor Kinderen een spectaculair optreden.

En de liedjes die gezongen zullen worden, zijn niet zomaar liedjes. De liedjes, die ook te horen zijn op de nieuwe cd Hallo Wereld, zijn namelijk geschreven door bekende artiesten zoals Yes-R en Ben Saunders. Wie kan er nou niet luidkeels meeschreeuwen met de kinderen voor kinderen tune, ik heb zo waanzinnig gedroomd en op een onbewoond eiland? Precies, en deze nieuwe liedjes zorgen voor weer een nieuwe rage waarin kinderen door alleen te luisteren het liedje al in zijn geheel mee kunnen zingen.

Behalve dat de 42 leden van kinderen voor kinderen op zullen treden, zullen ze vergezeld worden door een paar grote namen. Zo zullen Fresku, Yes-R, Ben Saunders en Kraantje Pappi ook even komen laten zien wat ze in huis hebben. Dat beloofd dus een spectaculaire middag te worden!

Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan hier snel je kaartjes>>

Je hebt deze kaartjes al voor kinderen voor €7,50 en voor volwassenen voor €15,-. Maar wees er wel snel bij, want op = op!

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

De leukste Sint Hits 2017

De eeuwenoude Sinterklaasliedjes zijn niet weg te denken uit onze samenleving, maar met de huidige …