Vita Coco voor kinderen [recensie]

Screenshot 2014-08-12 at 15.40.56Vita Coco Kids bestaat uit 100% natuurlijk kokoswater (niet gemaakt uit concentraat) dat afkomstig is van de jonge, groene, kokosnoot en wordt gemixt met natuurlijke fruitsmaken en water. Kokoswater bevat van nature veel vitaminen en mineralen zoals kalium om de kleintjes energiek en gehydrateerd te houden. Vita Coco Kids bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Zodoende worden kinderen op een natuurlijke manier gehydrateerd.

Recensie

Screenshot 2014-08-12 at 15.41.38Zelf ben ik grote voorstander van het drinken van water. Ik zet dan ook altijd een grote kan kraanwater op tafel en probeer de kinderen te enthousiasmeren voor bekers en flesjes water wanneer ze “dorst” hebben. Maar erg aantrekkelijk schijnt het niet te zijn, wanneer er ook keuze is in allerlei vruchtensappen en zuivelproducten, al dan niet met een smaakje.

Bovenstaande cursief gedrukte tekst komt uit een persbericht en riep bij mij ook niet meteen een gevoel op van “lekker!”. Screenshot 2014-08-12 at 15.41.48Maar het voordeel van recenseren is dat je producten die je misschien niet zelf zou kopen, vrijblijvend kunt uitproberen. Zelf houd ik niet van de smaak van kokos en ik verwacht er dan ook niet al te veel van.

Verrassend genoeg was Vita Coco Kids wel lekker. Erg lekker zelfs! Een beetje waterig, maar bij warm weer vind ik dat zelf een stuk aangenamer dan een zoet drankje. En ook de kinderen vinden beide smaken lekker, hoewel ze wel voorkeur hadden voor de Mango & Ananas smaak.

Vita Coco Kids is dus een goed product om mee naar school te geven in de lunchdoosjes of de pauze-trommeltjes. Het bevat minimaal 20 procent minder suiker en calorieën dan andere kinderdrankjes en smaakt prima.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Wil je graag zwanger worden, maar ben je verslaafd?

Wanneer je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het beste voor het kindje wat je …

Share
Share