Welke acteurs komen er bij Heroes Dutch Comic Con 2023?

24 en 25 juni 2023 is het weer tijd voor Heroes Dutch Comic Con. Bij elke Comic Con zijn er ook verschillende gasten. De drie grote zijn verschillende acteurs, comic artists en cosplayers. Nu gaan we vooral even kijken naar de acteurs:

Danny Trejo

Deze keer zijn er weer heel wat grote acteurs te vinden bij Comic Con. Bij deze editie is onder andere Danny Trejo te vinden. Danny zou je vooral kunnen kennen van films zoals: From Dusk Till Dawn, Predator en Spy Kids. Ook zou je hem kunnen kennen van de Star Wars serie: The Book of Boba Fett, waar hij Rancor Keeper speelde. Danny heeft dus zeker wel een naam voor zichzelf gemaakt binnen de filmindustrie.

Natalia Tena

Iemand anders die te vinden gaat zijn is Natalia Tena, wederom een grote naam in de filmwereld. Haar bekendste rol is waarschijnlijk Nymphadora Tonks in de Harry Potter films. Maar ze is ook bekend in andere films en series, waaronder: John Wick: Chapter 4, Black Mirror, Game of Thrones en The Mandalorian.

Ben Barnes

Ben Barnes gaat ook aanwezig zijn bij Comic Con. Hem kan je kennen van onder andere Shadow and Bone, The Punisher, De Kronieken van Narnia en Westworld. Hij is ook zeker een goede additie om te ontmoeten met Comic Con.

Gwendoline Christie

Gwendoline Christie is een Britse actrice die in veel populaire films en series heeft gespeeld. Denk dan aan Star Wars, Hunger Games, Game of Thrones en Wednesday waar ze het hoofd van de school Larissa Weems speelt.

Bob Morley

Bob Morley is vooral bekend van de serie The 100, waar hij ook veel prijzen mee won. Voor de rest zou je hem kunnen kennen van Winners & Losers, Neighbours, Blinder of The Strip.

Orli Shoshan

Orli Shoshan heeft niet veel gedaan in de filmindustrie maar is toch erg groot geworden door haar rol in twee van de Star Wars Prequels. Waar ze Shaak Ti speelde, die één groot karakter is geworden in de Star Wars wereld door bijvoorbeeld stripboeken of games.

Amy Allen

Amy Allen heeft net zoals Orli in twee van de Prequels gespeeld waar ze vooral Aayla Secura speelde, wederom een groot personage in Star Wars.

Dit zijn alle acteurs en actrices die te vinden zijn in Comic Con deze editie. Ook zijn er Comic Artists en heel veel cosplayers te vinden. Wil je tickets voor de acteurs of actrices, of wil je kijken welke andere gasten te vinden zijn in Comic Con. Klik dan op deze link >>>>

 

 

Share

About Dirk Ahles

dirk@familieahles.nl'
Hallo. Ik ben Dirk Ahles. Ik ben de zoon van Karina. Ik ben 15 jaar. Ik houd van gamen en van naar de bioscoop gaan en maak daar verslagen over voor op de website.

Check Also

Dutch Heroes Comic Con: Wat te verwachten

24 & 25 juni 2023 komt Dutch Heroes Comic Con (DHCC) weer terug in Nederland. …

Share
Share