Speciale kerst met Proud MaMa

Proud MaMaDe sieradencollectie van Proud MaMa bestaat uit kettingen, armbanden en accessoires met het symbolische Proud MaMa beeldmerk. Sieraden die worden gedragen door moeders en zwangere vrouwen om te laten zien dat ze trots zijn op hun kinderen én op zichzelf als moeder. De sieraden van Proud MaMa zijn altijd al mooi, maar de limited edition ketting voor de feestdagen is wel erg leuk!

Sieradenontwerpster Rowena Visser – Van Nistelrooij stelde speciaal voor de feestdagen een bijzondere Proud MaMa ketting samen. “Met dit feestelijke sieraad verras je iedere moeder. Het is een cadeau direct uit het hart”, aldus de ontwerpster.

Proud MaMa kerst limited edition 2010De ketting heeft een feestelijke uitstraling met een sierlijk en symbolische Proud MaMa hanger. Deze is aan de voorkant versierd met verschillende echte Swarovski kristallen. De achterzijde draagt het Proud MaMa logo. De hanger is bevestigd aan een zwarte multistrand veterketting met kwastje eraan.

Deze limited edition wordt in een luxe bewaarbox geleverd versierd met linten. Klaar voor onder de kerstboom! Wees er snel bij want dit unieke sieraad is in een beperkte oplage verkrijgbaar en kost maar € 34,95. Voor meer informatie, kijk op www.proudmama.nl.

Lees ook:
Win een armband van Mukkepuk
DanielleSSieraden heeft ook mama kettingen
Je eigen sieraden ontwerpen

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Kersttoespraak van de Koning – 2019

Je moet het maar doen: voor vele camera’s een Kersttoespraak houden waarvan je bij voorbaat …