Herkenbaar? Video “Why moms get NOTHING DONE”

Screenshot 2015-02-19 at 15.06.33Wat een heerlijk video om naar te kijken. Eerlijk gezegd omdat deze fase vooral achteraf leuk is 😉

Mijn kinderen zijn al 8, 8 en bijna 11 jaar! Voor mij is deze video erg herkenbaar uit de periode toen ze kleiner waren en op een andere manier is het nog steeds zo dat je met kinderen in de buurt niet echt aan werken toekomt. Probeer je maar eens ergens op te concentreren met je schatten in de buurt….

Voor alle ouders met jonge kinderen, die graag “meehelpen” is er onderstaande video om te kunnen zien dat ze niet de enige zijn die aan het eind van het dag niets opgeschoten zijn. Voor ouders met oudere kinderen is het gewoon heerlijk om deze video meerdere malen te zien!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De vier beste tips voor een opgeruimd huis met kids

Je huis opgeruimd houden is niet altijd eenvoudig, zeker niet wanneer je kinderen hebt. Je …

Share
Share