Bobbi viert kerst

Papa zegt: “We gaan iets leuks doen. Stap maar op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen?”
“Ja,” juicht Bobbi, “ik wil mee!”

Recensie
Bobbi viert kerst is een heerlijk voorleesboek voor peuters en kleuters. Bobbi mag met papa mee om een kerstboom te kopen. Daarna mag hij natuurlijk helpen om de kerstboom te versieren. Bobbi geniet volop. Vooral als hij buiten ook nog eens in de sneeuw kan spelen en een sneeuwpop kan maken. Bobbi heeft de tijd van zijn leven!

Mijn dochter vind Bobbi viert kerst erg leuk. Bobbi doet allemaal dingen die zij ook leuk vind; in de sneeuw spelen, kaarten maken en de kerstboom versieren. Het verhaal slaat bij jonge kinderen dan ook al gauw aan. Kleintjes vinden de herkenbaarheid heerlijk. En ze zullen het beertje Bobbi al snel heel leuk en lief vinden.

De illustraties spreken voor zich en zijn ‘schattig’ en kleurrijk. De lieve figuren in het boek zullen zullen dan ook zeker aanslaan bij jonge kinderen.

Klik hier voor meer informatie over Bobbi en voor filmpjes, spelletjes en kleurplaten van Bobbi.

Bobbi viert kerst – Ingeborg Bijlsma & Monica Maas
Prentenboek, hardcover, 32 pagina, Kluitman
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share