Spellendoorn in Avonturenpark Hellendoorn

Spellendoorn wordt ook dit jaar weer georganiseerd door en in Avonturenpark Hellendoorn. Dat wordt weer genieten dit voorjaar. Er worden dan allerlei buitenspellen gespeeld waarbij de kinderen kans maker op de hoofdprijs: 100 VIP-kaarten voor het park.

Uit een onderzoek met 1.104 moeders met jonge kinderen is gekomen dat 56% van de kinderen nog elke dag buiten speelt, waarvan 77% meer dan 4 uur per week buiten speelt. 70% van de kinderen brengt hun vrije tijd toch echt liever door met hun vriendjes, terwijl 8% toch liever voor de televisie hangt. Ook brengt 8% van de kinderen het liefst hun vrije tijd door achter de computer. Maar gelukkig is er ook 14% die het liefst binnen speelt met zijn of haar vriendjes.

Bij Spellendoorn draait het allemaal om heerlijk buiten spelen. Er zijn in april, mei en juni 9 verschillende spellen te doen waarbij de kinderen knikkers kunnen verdienen. In totaal zijn er tussen alle knikkers tien zilveren knikkers verstopt. Vind jij een van deze tien knikkers? Dan heb je een plekje bemachtigd in de finale! Deze zal plaats vinden op 30 juni. Hier gaan de tien finalisten het tegen elkaar opnemen in een spannend spel. En wat zullen ze actief zijn! Want de hoofdprijs is maarliefst 100 VIP-kaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn ter waarde van €2.750! Met deze kaarten kan de winnaar met al zijn/haar vriendjes, familie en klasgenootjes een gratis en geheel verzorgd dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn.

Onderzoeksresultaten
Uit het onderzoek dat is uitgevoerd door Avonturenpark Hellendoorn met 1.104 ouders met jonge kinderen zijn dit als uitslagen uitgekomen:

‘’Hoe vaak speelt jouw kind buiten?’’:
1. Iedere dag
2. 1 of 2 keer per week
3. Minimaal 3x per week

‘’Hoe lang speelt jouw kind buiten?’’:
1. Tussen de 0 en 2 uur per week
2. Tussen de 2 en 4 uur per week
3. Meer dan 4 uur per week

‘‘Wat doet jouw kind het liefst in zijn vrije tijd?’’:
1. Buiten spelen met vriendjes
2. Binnen spelen met vriendjes
3. TV kijken
4. Computeren

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Met 4 pubers naar Avonturenpark Hellendoorn [verslag]

“Gewoon” een dagje weg is al een tijd geleden. Doordat we ons aan de richtlijnen …