Baby scheurkalender

Baby’s eerste jaar van dag tot dag, met een tip en een lach. De baby scheurkalender geeft voor elke dag van het eerste levensjaar van een kind handige tips en nuttige informatie.

Recensie
Een scheurkalender over het eerste jaar van jouw baby. Elke dag een nieuwe tip of wetenswaardigheid, leuk geschreven en geïllustreerd met een grappige tekening. Jammer alleen dat niet alle informatie klopt. Zo kan je je kind niet meer bijschrijven in je paspoort en wordt er vaker gevaccineerd dan dat ze op dag 102 beweren. Alsof de informatie niet up-to-date is. Ik word daardoor zeker niet blij van alle tips, maar de meeste vind ik wel goed. Zo zie ik ook regelmatig nieuwe teksten en informatie en dat is erg leuk.

De babyscheurkalender is wel echt iets voor als je een eerste kindje hebt. Als je deze kalender pas gebruikt bij een volgend kind, dan is veel van de informatie al bekend en mist het zijn doel. Al met al een leuk kraamcadeautje voor nieuwbakken ouders.

Baby scheurkalender – Adrienne van Veen
Paperback, 720 pagina’s, Scriptum Books
Bestel dit product hier>>

 

Share

About Sandra

tiggelman@msn.com'
Moeder van 6 kinderen: 1. Een meisje van 13. Zit in de tweedeklas van het voortgezetonderwijs en volgt tweetalig het gymnasium. Een bijdehandje. 2. Een jongen van 10. Gaat naar openbaar Daltononderwijs en zit in groep 7. Een dromer. 3. Een jongen van 8. Heeft PDD-NOS (vorm van autisme). Krijgt scholing op een cluster IV school, dat is speciaal onderwijs. Een verkenner. 4. Een jongen van 2. Gaat 1 dag per week naar de creche. Een ondeugd. 5. en 6. Tweelingbroers. Zijn nog baby's. Zij gaan 1 dag per week met nr. 4. naar de creche. De oudste is een driftkikker en de jongste een mak lammetje. Ik ben getrouwd met hun vader en beide zijn we werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn man fulltime en ik 2 dagen per week. 1 dag in de week is papa thuis.

Check Also

365x mama zijn – Scheurkalender

Kijk eens wat leuk!, dacht ik direct toen ik het recensiepakket open had gemaakt. Er …

Share
Share