Just Dance 2017 [recensie]

Roep je familie en vrienden bij elkaar want het is tijd om te dansen! De grootste muziek game aller tijden* met meer dan 60 miljoen verkochte kopieën** is helemaal terug! Just Dance 2017 brengt je meer dan 40 tracks, zes game modi, nieuwe content het hele jaar door en toegang tot meer dan 200 nummers via Just Dance Unlimited!

Van de grootste hits tot tijdloze favorieten, de beste nummers vind je in Just Dance 2017, waaronder:
•Cheap Thrills – Sia Ft. Sean Paul •Lean On – Major Lazer Ft. MØ & DJ Snake •Sorry – Justin Bieber •DADDY – PSY Ft. CL of 2NE1 •Worth It – Fifth Harmony Ft. Kid Ink •Don’t Stop Me Now – Queen •Po Pi Po – Hatsune Miku •El Tiki – Maluma •September – Equinox Stars •What Is Love – Ultraclub 90 •Radical – Dyro & Dannic

Recensie
Wat een feest was het toen mijn dochter Just Dance 2017 kreeg! Helemaal blij en enthousiast rende ze meteen naar de kamer waar de Wii staat. Je hoort tegenwoordig zoveel negatieve verhalen over de iPad generatie dat je ze soms bijna gaat geloven. Gelukkig kom ik er dan ook weer op tijd achter dat het er maar net aan ligt hoe je ermee omgaat en wat je je kinderen hierover bijbrengt.

Just Dance 2017 is een heerlijk interactief spel voor de Wii. Al lekker dansend op de grootste hits van nu of lekker zwijmelend bij de Golden Oldies, voor iedereen wat wils.

Nadat we een profiel voor dochterlief hadden aangemaakt met een mooie avatar en coole dansnaam konden we los gaan. Dochter ging als eerste helemaal los op Will I Am en Britney Spears.

Wat een moves! Lekker flink beweging en los gaan! En dan is het de kunst om zoveel mogelijk sterren te halen. Deze kun je behalen door de moves zo goed mogelijk na te doen.

Sommige zijn geen probleem, voor andere geld het credo: oefening baart kunst. Aan de zijkant van je scherm is een balk die aangeeft hoe goed je het doet. En bij iedere ster die binnenhaalt vibreert de controller in je hand dus dan weet je het zeker dat je goed bezig bent.

Gelukkig zijn er ook enkele Golden Oldies om je als ouder weer kind te voelen. Zo kon ik het niet laten om als eerste mijn moves te testen op Last Christmas van Wham! Wat vond, en stiekem vind, ik dat toch een heerlijk nummer. En helemaal nu natuurlijk heerlijk om lekker in de stemming te komen.

Helemaal leuk zijn de liedjes waar je met meerdere tegelijk kunt dansen. Behalve dat het super gezellig is om samen te dansen is het natuurlijk nog leuker als jij meer sterren hebt gewonnen dan jouw danspartner.

Het laatste liedje is een Familie dans. Echt te gek! In deze dans kun je kiezen voor de moeder, vader, dochter of zoon. Hierbij heeft iedereen zijn eigen dans momentje maar moet je ook elkaar soms helpen met bepaalde moves. Echt hilarisch! Wij lagen helemaal in een deuk!

En wat blijkt, mama heeft nog behoorlijk losse heupen, de kids waren helemaal onder de indruk. Toch ook een leuke bijkomstigheid.

Als je dans goed hebt afgerond wordt er nieuwe avatar ontgrendeld. Zo heb je er uiteindelijk een heleboel en heb je de mogelijkheid om jouw profiel iedere keer aan te passen.

Naast de standaard liedjes die erop staan, echte goede hits van nu, is er ook de mogelijkheid om zelf muziek te downloaden. Dus heb je altijd al willen dansen met professionele moves op je favoriete nummer dan is hier je kans. Als je het feest dan helemaal compleet wilt maken kun je ook nog een microfoon via de USB aansluiten en lekker uit volle borst meezingen. Succes gegarandeerd!

Sinds dochterlief Just Dance 2017 cadeau heeft gekregen hebben we met elkaar al flink wat tijd dansend en lachend doorgebracht. En als je dan uit gedanst bent en moe en voldaan van het dansen en lachen bent kun je ook nog even checken hoeveel calorieën je hebt verbrand. En dat zijn er dan stiekem best veel. Heerlijk toch!

Een heerlijk spel om alleen of met anderen te doen. Weer eens wat anders dan aan tafel een spelletje doen of op de bank een film te kijken.

Just Dance 2017 van Ubisoft voor Wii bestel je hier >>>>

Share

About Stephanie Govers

stephanie@vanbachum.eu'
Mijn naam is Stephanie Govers en ik ben de Trotse Moeder van een dochter van 10 jaar en een zoon van 8 jaar.

Check Also

De Smurfen 2 – De Gevangene van de Groene Steen [recensie]

Verhalen van de Smurfen zijn dingen die al een hele lange tijd terug gaan voor …

Share
Share