Wintertip: Dagje zee

Het is winter en juist daarom denk je er misschien niet zo snel aan. Maar op een mooie winterdag is het erg leuk om met de kinderen naar zee te gaan. Behalve de kou, zijn er veel voordelen om juist in de winter naar zee te gaan met je kinderen; het is er dan relatief rustig, waardoor je het overzicht goed kunt bewaren. Hierdoor ben je zelf ook meer ontspannen dan wanneer je op een overdrukke strand je kind nauwlettend in de gaten moet houden. Daarnaast heb je vrijwel altijd een parkeerplek en kun je vaak ook nog gratis parkeren. Zorg er echter wel voor dat je je kinderen warm aankleedt en zorg voor extra kleding en evt. een warme kruik (voor het geval ze toch de zee in gaan).

Je kunt van alles doen aan zee. Denk bijvoorbeeld aan; schelpen en zeedieren zoeken, zandkastelen bouwen, wandelen over het strand en door de duinen, voetsporen volgen, wegrennen voor de golven van de zee, van de duinen afrollen en zelfs picknicken op het strand kan in de winter heel erg leuk zijn. Kortom, een dagje zee in de winter kan heel leuk zijn!

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Bezoek aan Burgers’ Zoo

Afgelopen zondag 5 juni mochten wij voor Trotsemoeders naar Burgers’ Zoo. De weersvoorspellingen waren niet …

Share
Share