K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn 16-jarige dochter die samen met haar tweelingbroer naar de show is gaan kijken en daarna K3 heeft mogen ontmoeten. Pubers zijn niet de primaire doelgroep van K3 maar mijn tweeling vond het geweldig om de vertrouwde liedjes en de nieuwe songs te horen. En Hanne, Marthe en Julia te zien en spreken natuurlijk!

Vleugels

Ze werden op hun weken bediend: de K3 show Vleugels heeft alles: “oude nummers” en nummers van de nieuwe CD Vleugels wisselen elkaar af. Kijk maar op de Spotify-lijst van Studio 100 naar de grote hoeveelheid liedjes die in de show voorkomt!

Verder werd K3 zelf ook verrast: tijdens de theatershow kregen Marthe, Julia en Hanne de Diamanten Ticket Award overhandigd uit handen van Diego González-Clark. Voor deze nieuwe show zijn nu al meer dan honderdduizend kaarten in Nederland en Vlaanderen verkocht! Wil je weten waar nog kaartjes te bestellen zijn, ga dan naar de site van Studio 100.

Hier het verslag van mijn dochter:

Ik ben zaterdag 25 maart naar de nieuwe k3 show geweest.

dit is de eerste tour die k3 maakt na de zwangerschap van Hanne. voor mij was dit de eerste show in jaren die ik zag van k3, ik was daarom erg enthousiast om mee te zingen met alle liedjes van mijn jeugd.

het verhaal

Marthe, Hanne en Julia gaan een concert geven vol met de leukste K3 hits, coolste dansjes en natuurlijk superveel plezier met het hele publiek. Alles loopt op rolletjes, tot er een mysterieuze jongen hun show komt binnenvallen. Wie zou hij zijn? Hoe komt hij ineens hier terecht? En waar blijft hij de hele tijd naar zoeken?

Terwijl de meisjes dit proberen te ontrafelen, raken ze verzeild in allerlei avonturen. De K’tjes en deze charmante onbekende kunnen bovendien meer van elkaar leren dan ze op het eerste gezicht zouden denken. Samen met het publiek spreiden ze hun vleugels, en vliegen ze hoger dan de zon!

de show

De show zat vol met oude meezingers en nieuwe muziek. Het werd erg goed verwisseld wat fijn was omdat ik niet alle nieuwe liedjes ken. Het was grappig om te zien dat niet alle kinderen de oude liedjes kende terwijl ik toen wel mee zong. Ik vond het ook leuk dat het publiek mee werd genomen in het verhaal.

Vleugels is echt een aanrader, zowel voor nieuwe fans als voor mensen die K3 al lang kennen. Mijn eigen Trotse Moeder wil er zelf ook nog een keer naar toe gaan. En dan ga ik mee natuurlijk, net zoals vroeger!

Share

About Fiora

fcaa.ahles@gmail.com'

Check Also

Fantasievriendjes Première + Film [verslag]

Na het succes van de twee “A Quiet Place” films komt nu de nieuwste film …

Share
Share