Anna en haar groentetuintje

Anna maakt met papa een eigen moestuintje. Dat is een tuintje om groenten in te kweken zoals wortelen en sla. Anna is dol op op groenten en vindt het leuk om te helpen. Onkruid wieden, harken, zaaien, water geven…En dan geduldig wachten tot de plantjes groeien. Want Anna weet het wel zeker: groenten uit je eigen tuintje smaken heerlijk.

Recensie
Net zoals de andere boekjes van Anna, is Anna en haar groentetuintje ook weer een prachtig boek voor kleintjes. In Anna en haar groentetuintje maakt ze samen met papa een groentetuintje. Zo kan ze zien hoe de groentes groeien en leert ze dat ze de plantjes elke dag water moet geven, zodat ze dan goed groeien.

Mijn dochter van 3 jaar, is gek op de verhalen van Anna. Zo ook op dit verhaal. De verhalen van Anna zijn leuk en herkenbaar voor peuters. Daarnaast zijn de illustraties levendig en kleurrijk. Anna en haar groentetuintje is dan ook haar nieuwe favoriete boek. Een paar keer per dag moet ik dit boekje voorlezen. En ik moet binnenkort aan de slag in de tuin. Mijn dochter wil net als Anna ook een groentetuintje hebben.

Anna en haar groentetuintje – Kathleen Amant
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier bij Bol.com >>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share