Handsokken van Smollies

De smollies worden gemaakt door de Smollies Company. Dit is een Nederlands bedrijf die producten maakt voor kinderen zoals sjaals, sokken en maillots. De producten worden allemaal in Nederland gemaakt en zijn van goede kwaliteit met mooie materialen en een nette afwerking.

De handsokken zijn wanten waar de complete hand in gaat, er zit een lange mouw aan die tot de elleboog gaat. De handsok wordt onder de jas gedragen waardoor er geen kou meer langs de mouwen onder de jas kan komen. Bijkomend voordeel is dat kinderen deze handschoenen lastig uitkrijgen omdat deze goed blijft zitten.

Ik vind een mooi ontworpen handsok. Ze zijn in vrolijke kleurtjes en voel goede moed wil ik ze mijn kind aantrekken om naar buiten te gaan. Dit is even zoeken. Ze gaan onder de jas aan, maar ik kan niet beslissen of ze nu onder of over de trui aan moeten. Over de trui gaat lastig ook al zijn de handsokken elastisch, ze zitten niet prettig. Ook onder de trui is ook een gedoe voor ze goed zitten, maar dan blijven ze wel mooi zitten. De handjes  van mijn zoon blijven lekker warm.

Bestel hier je eigen smollies>>

Share

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share