Angry Birds: Stella [DVD recensie]

IMG_8595Het Gouden Ei mysterie krijgt een vervolg in het tweede seizoen van de Stella-animatieserie. Stella en haar gevleugelde vrienden ontdekken iets verbazingwekkends wat het Gouden Eiland op z’n grondvesten doet schudden – de locatie van het Gouden Ei! Het duurt niet lang voor de groep ontdekt dat het Gouden Ei een bijzondere kracht heeft – alles wat het aanraakt verandert in goud! Gouden Eieren brengen een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Dahlia komt met een plan om het te stelen – natuurlijk voor wetenschappelijke doeleinden, maar het ei heeft een paar angstaanjagende bewakers.

Recensie
Xavi speelt al langere tijd op de tablet het Angry Birds spel, dus het was natuurlijk voor hem weer top dat de dvd Angry Birds Stella in het recensiepakket zat. De eerste keer is hij het rustig gaan bekijken op de laptop met oortjes in en daarna heeft hij hem ook op de tv gezien, zelfs eventjes met Yuna en Quint erbij.

IMG_8814

Ik vond de geluiden best spannend klinken vanuit de keuken, maar er werd mij door twee peuters toegeroepen dat het ‘echt heus, serieus mama, niet eng’ was!

Zelf leek het mij heel eerlijk gezegd niet zo heel bijzonder, maar zij leken zich best te vermaken met Angry Birds Stella. IMG_8808Xavi gaf wel aan dat hij het wat vervelend vond dat het begindeuntje iedere keer kwam, zodra er een aflevering klaar was. Hij had het prettiger gevonden als alle afleveringen gewoon direct achter elkaar waren geplaatst. Dat was dus helaas niet het geval, maar hij was tevreden, vond het leuk en zou het een zeven geven.

IMG_8810Het verhaal over het gouden ei vond hij grappig en spannend en hij heeft zich toch meer dan een uur lekker kunnen vermaken.

Hij blij, mama blij en dat allemaal dankzij een gouden ei, ik zeg kom maar op met het derde seizoen voor mij 🙂

Angry Birds Stella, seizoen 2 – Sony Pictures Home Entertainment
DVD, 1 disc, 90 minuten
Bestel deze dvd hier >>>>

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Pokémon Sword – game [recensie]

Zoals jullie waarschijnlijk weten, heb ik drie prachtige kinderen. Maar ik heb ook een aantal …