Geluksveertje

Op een dag vindt Lukkie een veertje. Het veertje lijkt hem geluk te brengen. Als hij in een holletje kruipt om het veertje op te rapen, verstopt hij zich toevallig voor een vos. En als hij zich bukt omdat het veertje uit zijn handen glipt, ontsnapt hij op het nippertje aan een havik. Loes, het vriendinnetje van Lukkie, gelooft niet dat het veertje geluk brengt. Tot ze het met haar eigen ogen ziet………

Recensie:
Geluksveertje is een heerlijk positief verhaal over een muisje dat altijd optimistisch blijft. Met mooie vrolijke grote tekeningen in het boek. Er staat niet heel veel tekst in het boek. Op een aantal bladzijden 6 regels, maar er zijn ook bladzijden waar maar 1 of 2 regels tekst staan. Maar de fantasie van het kind kan in dit boek ‘Geluksveertje‘ goed aan het werk.

Geluksveertje – Peggy van Gurp
Prentenboek, hardcover, 26 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Marie
Zoek vogeltje
Piep! Allemaal dieren

Share

About Grietje Ekkelenkamp

e.e.ekkelenkamp@hetnet.nl'
Ik ben Grietje Ekkelenkamp en woon in Gramsbergen. Ik ben 30 jaar oud en heb 3 kinderen. Een dochter van 7, Rianne. Een zoon van 6, Evan. En een dochter van 4 jaar oud, Alice. Toen Alice 2 jaar was is bij haar Leukemie geconstateerd. Ze moet 2 jaar chemo-en en die 2 jaar is 23 januari voorbij. En dan hopen we dat de leukemie niet meer terug komt. Voor dat Rianne werd geboren was ik kraamverzorgster, dit heb ik met heel veel plezier gedaan. Maar voor mijn gevoel was dit niet te combineren met kleine kinderen. Ik hoop dit later wel weer op te pakken. Ik werk nu als verzorgende in de thuiszorg.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share