K3 spel – Wat heb ik aan?

spelDe meiden van K3 zijn dol op kleren! Josje houdt van stoere spulletjes, Karen draagt graag een leuk rokje en Kristel is dol op hoedjes. In dit spel ben jij de styliste van K3. Kies de mooiste kleren en accessoires voor de K3ʼtjes uit. Je tegenspelers moeten raden in welke outfits jij de meiden stak. Gebruik de babbelbox in de doos om de K3ʼtjes zelf het juiste antwoord te laten geven! Wie als eerste kan raden hoe de K3-meiden gekleed zijn, wordt de nieuwe K3-stylist! Wat heb ik aan? is een leuk spel rond K3 voor (kleine) meisjes!

IMG_1092Recensie

De meiden van K3 zijn dol op kleren, hoe kan het ook anders? Ze zijn niet voor niets altijd perfect gestyled! In dit K3 spel, dat je met 2 tot 4 personen kunt spelen, is een van de spelers de styliste van K3. Zij bepaalt welke kleren Josje, Kristel en Karen dragen: rokje, broek, shirt met lange of korte mouwen, hoedje of muts, welke schoenen, welke kleuren en welke opdruk.

IMG_1098 Keuze in overvloed! Kies je voor kleuren die bij perfect elkaar passen, of doe je lekker alles door elkaar?

IMG_1096 Ieder van de andere spelers kiest een K3-lid uit en gaat aan de hand van maximaal 15 vragen raden wat ze aan heeft. De vragen moeten met ‘ja’ of ‘nee’ beantwoord kunnen worden. Natuurlijk kan de styliste antwoord geven, maar nog veel leuker is het om de babbelbox van het spel te gebruiken. De meiden van K3 geven dan zelf antwoord.

IMG_1097 De vormgeving van het spel is mooi en verzorgd, maar eigenlijk had ik ook niet anders verwacht van Studio 100 … De K3-meiden worden aangekleed met stickers die je steeds weer opnieuw kunt gebruiken. Voor ieder K3-lid is een handig boekje met ringband, dat je gebruikt om de outfit te raden.

IMG_1093 Ik heb het spel gespeeld met mijn twee dochters van 8 en 12. Vooral de jongste vond het erg leuk en ging helemaal op in het bedenken van mooie outfits. De aankleden vond ze haast nog leuker dan het raden van de kleding als een ander styliste was. Maar ook de oudste vond het leuk om Wat heb ik aan? met haar kleine zusje te doen.

IMG_1094Het is wel een spel dat vooral geschikt is voor kleinere meisjes. Oudste en ik hadden al snel de logica van het spel door en weten met een serie gerichte vragen snel te bepalen wat de kleren zijn. Voor jongere kinderen blijft het denk ik wat langer spannend. Daarnaast is het voor hen ook nog leerzaam, spelenderwijs leren ze om logische en duidelijke vragen te stellen.

Een aanrader voor K3-fans, maar ook voor meisjes die mode en mooie kleren leuk vinden.

K3 – Wat heb ik aan?
Bekijk op bol.comGezelschapsspel, vanaf 5 jaar, Studio 100
Bestel dit spel hier >>>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share