Barbie – Geheime Agenten / Team Secrets [recensie]

barbie-film-secret-agents-recensie-copyright-trotse-moeders-6Barbie en haar beste vriendinnen Teresa en Renee transformeren van hardwerkende gymnasten naar een geheim team in dit spannende avontuur! Hun verbazingwekkende gymnastiekvaardigheden vallen op bij een geheim team, al snel volgen de meiden aanwijzingen om een edelsteen stelende dief te vangen. Kunnen zij met hun high-tech gadgets, glam vermommingen en schattige robo-huisdieren bewijzen dat intelligentie en teamwork de missie kunnen volbrengen? Het is girlpower tot het einde!

Recensie
Mijn dochter is inmiddels 9, maar nog steeds dol op roze en (dus) op Barbie. We hebben dan ook allerlei ‘zoete-roze-Barbie-prinsessen-films’ maar de Bluray die we nu ter recensie toegestuurd kregen, had een heel andere uitstraling. Hij is veel stoerder, geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6 en bevat een spannend verhaal waar toch de bekende Barbie-elementen in komen. Een mooie combinatie waar mijn dochter erg van genoot! Ze vertelt zelf:

Het begon allemaal toen Barbie en haar vriendinnen op de turnschool waren en ze oefenden voor een show. Bij een oefenwedstrijd faalde Barbie een beetje bij het laatste onderdeel. Toen belde de tante van Renee om te vertellen dat ze bij Hollywood konden picknicken. In één van de letters zat een geheime deur en daar gingen ze in.

barbie-film-secret-agents-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Toen werden ze gescand en kwamen ze in een geheim lab waar allemaal uitvinders waren en daar was het ook het geheime team van de tante van Renée. Teresa wilde eigenlijk niet gaan maar ze deed het toch. De tante van Renee veranderde ineens van een poezentruien-breidende-tante in het hoofd van de geheim agenten en ze had een heel net pak aan. Tante vroeg of Barbie en de vriendinnen ook geheim agent wilden worden.

barbie-film-secret-agents-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Dat wilden ze wel en toen moesten ze oefenen, bijvoorbeeld door van een hele hoge toren af te gaan met een coole gadget (een tas waar een vastmaak-ding in zat) en nog veel meer. Ze moesten ook door allemaal stralen zonder ze aan te raken en als laatste moesten ze tegen kleine robotjes vechten. En toen waren ze geheim agenten en ze moeten drie missies oplossen. Dat lukt echt niet allemaal, dus het is wel spannend.

Ik vind het echt heel leuk omdat het Barbie is, maar dan in een spannend avontuur. Mijn broer zegt altijd dat Barbie stom is, maar hij heeft wel stiekem meegekeken, dat zag ik zelf.

Barbie – Geheime Agenten / Team Secrets
Bluray / DVD, 72 minuten, Universal Pictures
Bestel de Blu-ray hier >>>>

Bestel de DVD hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share