Rel om borstvoeding

niven-twiiterOp Social Media is een rel ontstaan naar aanleiding van een twitterbericht van chef-kok/eigenaar Niven Kunz van sterrenrestaurant Niven. De discussie tussen voor- en tegenstanders van borstvoeding geven in het openbaar ging er fel aan toe.

Inmiddels is het twitterbericht verwijderd en heeft Kunz zijn excuses aangeboden aan de ouders van de baby. Zij mogen een heer gratis komen eten, maar dan wel zonder de baby borstvoeding te geven in het restaurant, omdat volgens Kunz andere gasten daar aanstoot aan kunnen nemen.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Alcohol en zwanger worden, zwanger zijn of borstvoeding geven [gegevens]

Overal hoor je dat je geen alcohol zou moeten drinken wanneer je zwanger bent. Toch …