Waar is Dribbel?

Op TrotseVaders.nl schrijft Trotse Vader Eric stukjes over Nostalgie. Daarin gaat het over zijn herinneringen aan stripboeken. Bij Waar is Dribbel? krijgt mijn 12-jarige tweeling ook nostalgische gevoelens: “die ken ik van vroeger mama, die las jij altijd voor!”

Klopt: Waar is Dribbel? is zo vaak voorgelezen dat -hoe stevig het boekje ook is- de beschadigingen te zien zijn. Erg leuk dus dat dit flapjesboekje van Eric Hill, in Nederland uitgegeven door uitgeverij Van Holkema & Warendorf weer te koop is. Of misschien opnieuw te koop, ik weet het niet. In ieder geval ben ik er blij mee!

Het boekje is gemaakt van stevig karton en uit ervaring weet ik dat de flapjes eindeloos opgetild kunnen worden. En daar zit ook het grote plezier: kijken naar wat er onder de flapjes zit. Is het Dribbel? Nee, uiteraard niet op de eerste pagina’s! En zo blijft het spannend. En ook al wisten mijn kinderen best waar Dribbel uiteindelijk zat, het was toch iedere keer weer een feest wanneer hij ‘gevonden’ werd.

Wat ik ook niet wist was dat Waar is Dribbel? het eerst boekje is wat over dit schattige hondje en zijn vriendjes gemaakt is. Wat mij betreft nu al een klassieker!

Waar is Dribbel? bekijk / bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Drukke dag: Kok – flapjesboek

De Vier Windstreken heeft een serie boekjes gemaakt over beroepen in dik kartonnen uitvoering. Je …

Share
Share