Disney Tsum Tsum, een nieuwe rage

Overgewaaid uit Japan, waar de Tsum Tsum via een game razend populair werden, zijn deze vrolijke figuurtjes nu ook in Nederland te koop. Ook hier spreken deze schattige Tsum Tsum kinderen aan en naar verwachting wordt het een nieuwe rage.

tsum-tsum-recensie-copyright-trotse-moeders-4

We kregen ter recensie een pakje met 4 mini Tsum Tsum toegestuurd. Mijn dochter van 9 jaar was meteen dolenthousiast. Ze kan nog steeds haar fantasie kwijt in spel met kleine poppetjes en met deze Tsum Tsum bedacht ze haar eigen bordspel!

tsum-tsum-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Je kunt de Tsum Tsum stapelen (3 blijven eenvoudig op elkaar liggen, bij 4 moet je wel wat moeite doen om de balans te vinden!), je kunt ze ruilen, verzamelen (er zijn er 50) en lekker mee spelen. Ze voelen niet hard aan, maar zijn wel stevig.

Tsum Tsum zijn favoriete Disney figuren, maar wij konden niet ontdekken welke bekende Disney karakters wij binnen kregen. Mijn dochter heeft daarom zelf namen gegeven aan haar 4 TsumTsums (op de bovenste foto in de collage van links naar rechts: Dennis, Snoopy, Piepje en Sophie)

tsum-tsum-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Tsum Tsum zijn in verschillende speelgoedzaken in diverse verpakkingen te koop. Ook online kun je Tsum Tsum producten bestellen, klik hier voor voorbeelden >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Pokémon Sword – game [recensie]

Zoals jullie waarschijnlijk weten, heb ik drie prachtige kinderen. Maar ik heb ook een aantal …