Annie M.G. Schmidt week 2014 van start; thema: “Pluk van de Petteflet”

Vandaag is de Annie M.G. Schmidt week 2014 van start gegaan. Het thema van dit jaar is “Pluk van de Petteflet”.

annie-weekIn scholen en boekhandels zal extra aandacht gegeven worden op verschillende manieren aan Pluk van de Petteflet en daarmee dus ook aan Annie M.G. Schmidt, die dit prachtige kinderboek heeft geschreven <klik hier voor onze recensie> en aan Fiep Westendorp die verantwoordelijk is voor de illustraties.

Ook zal op de website van Trotse Moeders extra aandacht worden gegeven aan Annie M.G. Schmidt, die niet alleen een belangrijke rol heeft gespeeld met haar schrijf- en verteltalent in de jeugd van de meeste ouders van tegenwoordig, maar die dat ook nog doet bij onze kinderen. En de boeken hoeven onze kinderen niet uit nostalgische overwegingen worden opgedrongen: ze zijn ook voor kinderen die in de 21ste eeuw opgroeien heerlijk om uit voorgelezen te worden of om zelf te lezen.

Ter gelegenheid van de Annie M.G. Schmidt week 2014 zijn er twee nieuw luisterboeken verschenen waarvan deze week de recensies op deze website te lezen zullen zijn. Ook is Pluk van de Petteflet als paperback verschenen, voor een heel prettig prijsje!

Volg onze website dus voor meer nieuws over de Annie M.G. Schmidt week. Aan het eind van deze week zullen we een hele leuke winactie bekend maken! Klik <hier> voor alle items op onze website die iets met Annie M.G. Schmidt te maken hebben.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share