Kersen-bavarois [recept]

DSC_5569Een feestelijk nagerecht hoeft niet altijd lastig te maken te zijn. Kijk maar eens naar dit recept voor kersen-bavarois. Heerlijk! En wanneer je het garneert met vers fruit ziet het er nog mooi uit ook.

Nodig:
50 gram Bavarois-poeder(mix)
60 ml water
250 ml slagroom
evt. fruit ter garnering

Bereiding:
Meng 50 gram mix met 60 ml water. Laat dit geheel 5 minuten indikken. Spatel die geheel vervolgens door 250 ml opgeklopte slagroom. Versier desgewenst met amarenakersen, blauwe bessen of aardbeien.

Tip: je kunt ook de helft van de slagroom vervangen door magere yoghurt.

DSC_5566

[Dit recept is aangeleverd door René en Lies]

About Gastblog

d.ahles@settembrini.nl'
Een gastblog is geschreven door iemand die geen vaste blogger of recensent is van TrotseMoeders.nl.

Check Also

Party Pop Teenies

Met de Party Pop Teenies wordt het elke dag een feestje. Trek, draai en pop de …