De zomer in met het koninklijk gezin

Hoewel zowel onze gedachten, als die van de leden van het Koninklijk Huis bij de vreselijke gebeurtenissen van de afgelopen week zijn, de wateroverlast die levens heeft gekost, de aantallen Corona besmettingen die enorm oplopen, de aanslag op het leven van Peter R. de Vries en zijn overlijden, is het jaarlijkse fotomoment toch door gegaan.

Dat heeft prachtige foto’s opgeleverd van een gezin wat betrokken is bij alles wat er in ons land gebeurt en wat als gezin eenheid en verbondenheid uitstraalt. Het copyright van de foto’s berust bij de Rijksvoorlichtingsdienst. Voor deze foto’s geldt: copyright: RVD – Mischa Schoemaker

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Met deze 3 modetips kom je de zomer door

Zon, zee, strand: hoewel het heerlijk is en we er allemaal geen genoeg van kunnen …

Share
Share