Fotograaf: Daniel Kroll

Musical Annie, de finale

Fotograaf: Daniel Kroll

Op zondag 3 juni vond de grote finale plaats van de audities voor Annie in de GaiaZoo in Kerkrade. Namens TrotseMoeders.nl mochten wij deze speciale gelegenheid bijwonen. In verband met de regen was het programma enigszins aangepast. Na een heerlijke lunch mochten wij ons begeven naar het Dino Theater. Van de meer dan 1200 schattige meisjes waren er nog 36 over gebleven. Alle meisjes zongen het samen het nummer “Hey Buschauffeur”. Hierna ging de jury in beraad.

Na het beraad kwam Albert Verlinde het podium op om de uitslag bekend te maken. De spanning was van de gezichten van de kinderen af te lezen. Uiteindelijk bleek dat alle kinderen aangenomen waren! Er zijn 6 kinderen die de hoofdrol van Annie gaan vertolken. De overige kinderen mogen bijrollen gaan spelen. De kinderen hebben later te horen gekregen in welke regionalen-groep ze komen te spelen.

Hierna volgde een korte pauze waarin alle kinderen gingen repeteren en de Annie’s werden verkleed. Ondertussen konden wij genieten van een drankje en echte Limburgse vlaai. Terug in het theater hebben de kinderen nog twee liedjes uit de musical Annie gezongen. De kinderen zingen onwijs mooi en kunnen goed dansen. De musical is een echte familie musical en zeker een aanrader! Wij hadden onze kinderen van 4 en 5 jaar meegenomen en zij willen zeker naar de musical. Ze hebben enorm genoten.

Annie de Musical
Annie de Musical wordt geproduceerd door Albert Verlinde Entertainment. Annie is een brutaal weesmeisje met mooie kop met rode krullen, die woont in het weeshuis van de altijd bezopen Miss Hannigan. Op een gegeven moment wordt Annie uitgenodigd om Kerstmis te vieren bij een erg rijke man in Amerika. Deze man is Oliver Warucks. Tussen Annie en Oliver ontstaat een hechte vriendschap.

Fotograaf: Daniel Kroll

Wie speelt er allemaal in de musical:
Annie – Roos van der Plas, Iris Verhoek, Zoë Rijk, Mirre Licht, Venna van den Bosch en Antoinet van Berkel.
Tony Neef – Oliver ‘Daddy’ Warbucks
Jenny Arean en Gerrie van der Klei – Miss Hannigan
Maike Boerdam – Grace
Joey Schalker – Rooster
Cindy Bell – Lilly, de vriendin van Rooster.

Annie is vanaf november 2012 te zien in diverse Nederlandse theaters. De première is op 25 november in Theater aan de Parade in ’”s-Hertogenbosch.

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …